В Україні покажуть вражаючі роботи з міжнародного фестивалю креативності



З 7 по 9 грудня в мережі кінотеатрів Multiplex відбудуться покази найкращих робіт переможців найвідомішого міжнародного фестивалю креативності Cannes Lions. У цьому році на 180-хвилинний сеанс можна буде потрапити протягом двох днів - в Києві, і тільки один день у Львові, Луцьку, Дніпрі, Харкові та Одесі.

Шедеври варто відвідати всім, хто цінує якісний і яскравий креатив, незвичайні короткометражні роботи і бездоганну режисуру. Невід'ємними складовими кожного з цих творів мистецтва є сюжет і безкомпромісність виконання. Підбірка Шедеврів 2019 відрізняється ритмічністю, музикальністю і неординарністю сюжетів, які занурюють в вимір неймовірних емоцій. Ці роботи здатні перевернути уявлення про креативних комунікаціях і довести, що навіть комерційні історії можуть залишатися в серцях і пам'яті надовго. Це ролики, які надихають. Це мелодії і ритми, які на всі зимові канікули поселяться у вашій голові.
 
Покази організовує офіційне представництво фестивалю Cannes Lions в Україні ексклюзивно в мережі кінотеатрів Multiplex.

«Шедеври Cannes Lions вражають своєю майстерністю, надихають, розважають. Всі, хто відвідував покази в минулі роки, знають - тут зібрані кращі приклади робіт, які щорічно стають еталоном для світових креативних еліт у створенні нових шедеврів. Запевняємо, ці три години ми будемо робити неймовірно приємними і емоційними для будь-якої творчої особистості», - Костянтин Кузнєцов, офіційний представник фестивалю Cannes Lions в Україні.
 
Надихайтеся справжніми шедеврами Cannes Lions в HD якості лише в мережі кінотеатрів Multiplex:
• 7 грудня - Львів (Spartak), Київ (Lavina, Проспект), Луцьк (Промінь)
• 8 грудня - Харків (Дафі), Одеса (GagarinnPlaza), Київ (Skymall)
• 9 грудня - Дніпро (Дафі)