Сет Tрокслер публічно розкритикував CamelPhat



На вихідних в соцмережах розгорілась публічна суперечка про сучасну електронну музику, в якій Сет Трокслер (Seth Troxler) піддав критиці дует CamelPhat, відомий по суперхіту «Cola».
 
У суботу Трокслер опублікував в своєму акаунті Instagram кілька історій, в яких висміював CamelPhat. Спочатку він написав: «Матриця зламалася або всі збожеволіли», а потім поділився скріншотом профілю CamelPhat з Twitter, де дует згадав свою номінацію на Grammy, зі словами: «Вбийте мене». Вокаліст пісні CamelPhat «Siren Song» по імені Eden зробив мем з цих постів.
Публікації викликали бурхливу реакцію користувачів Twitter, які стали використовувати хештег #camelgate. У дискусію вступили і колеги Трокслера. Наприклад, Ерік Прідз написав низку поcтів, встаючи на захист ліверпульського дуету, і кинув кілька панчів самому Трокслеру:

«Я знаю, про що ти. Масам не подобається те, що ти граєш. Це те, що називається "андеграундом". Тобі потрібна твоя пишність, щоб показати публіці, яке сміття ці CamelPhat і інші, а ти (і твої наставники) чудові і є відповіддю на все. Так що, будь ласка, я чекаю... Скористайся твіттером і покажи, чого нам всім так не вистачало... Покажи свої нещодавні треки, які переживуть "Cola" або "Constellations"».

Інший, іменитий британський продюсер Пол Вулфорд, також, обурився фактом того, що хтось публічно висловлюється в такому дусі:

«Я не розумію, чому мої колеги публічно засуджують музику інших артистів. Моя особиста думка така: я хочу, щоб ВСІ процвітали. Я хочу, щоб ми всі перемогли. Я пишаюся людьми, яких навіть не знаю, коли вони досягають успіху. Я поважаю всіх, хто працює. Мені таке мислення чуже».