Steve Aoki випустив mash-up в честь Chester Bennington

Steve Aoki випустив mash-up в честь Chester'а Bennington'а.

Steve Aoki випустив спеціальний mash-up під назвою "Darker Than The Light That Never Bleeds" (Chester Forever Steve Aoki Remix). Він складається з треків "Darker Than Blood" та "The Light That Never Comes" - два сингли, які він створив з Linkin Park. Стів вирішив випустити його, щоб вшанувати пам’ять свого покійного друга Честера Беннінгтона.



Всі кошти, отримані від продажів, будуть пожертвувані благодійній організації Music for Relief, заснованій гуртом Linkin Park. Метою фонду є надання допомоги жертвам стихійних лих і привернення уваги до проблеми глобального потепління.

Стів також розповів в інтерв’ю журналу Rolling Stone, що давно являється фаном гурту Linkin Park, але ніколи не думав, що матиме змогу працювати з кумирами. В 2009 році він публічно заявив, що Честер Беннінгтон – музикант, з яким Стіву найбільше хотілося б записати спільний трек.

«Не можу повірити, що ми говоримо про нього в минулому часі. Найважче – грати треки, які ми створили разом та пам’ятати час, коли ми грали разом, різні моменти, прожиті з Честером.

Мені буквально зірвало дах, тому що ти бачиш рок-зірку, абсолютну легенду, і водночас – такого скромного хлопця. Справжній, щирий чувак, який відкриває свою душу і не боїться показати ту темряву, яка переслідувала його весь час. Він ніби звертався до інших через свої пісні і давав зрозуміти, що «ти не один». Він зміг торкнутись душі величезної кількості людей.»


Триб’ют Стіва на фестивалі Tomorrowland 2017 став ще одним способом вшанувати пам'ять друга.