Студію Маркуса Шульца пограбовано під час урагану Ірма

Студію Markus'а Schulz'а пограбовано під час урагану Ірма.

«Перебуваючи останні кілька днів у Буенос-Айресі, переживаючи за безпеку сім’ї та друзів в Маямі і за його межами, життя яких важливіше за будь-які матеріальні цінності, я навіть не очікував отримати таку сумну новину звідти. Поки ми всі молимось за безпеку громадян, інші використовують цю можливість.» - заявив Markus Schulz.

Ураган Ірма, що вже другий тиждень наводить жах на жителів США, кілька днів тому призвів до масової евакуації населення у Маямі. Деякі з тих, хто залишились у місті, вирішили скористатись ситуацією в злих цілях. На жаль, студію Coldharbour в Маямі було пограбовано та розгромлено мародерами. Викрадено все устаткування легендарного ді-джея та дуже цінну річ для нього – золотий мікшер Pioneer, котрий він отримав від видання DJ Times у 2014 році за перемогу в номінації America's Best DJ.

«Безумовно, устаткування можна замінити, але ця річ мала для мене дуже велику цінність. Сумно від того, що тепер, повернувшись додому, я не зможу побачити дещо особливе для мене у цій студії. Не розумію, що спонукає до такого в той час, коли життя людей знаходиться під загрозою.»