Уже завтра відбудеться танцювальне шоу світового масштабу Battle School 2017


УЖЕ ЗАВТРА київський Палац Спорту розриватимуть та качатимуть кращі світові та українські брейк-данс і хіп-хоп танцюристи на HIP HAP Series Battle School 2017!
Підготовка йде повним ходом, квитки розлітаються зі швидкістю світла, а світові денс-зірки вже з'їжджаються у Київ. І ти не маєш права пропустили шоу світового масштабу!
Таймінг Main Show 16 вересня, суббота:

Цього року серед міжнародних учасників брейк-данс-битви будуть такі зірки, як дев'ятиразовий чемпіон світу — Mounir (Франція), зірка Youtube, маленька дівчинка з Англії, яка може зробити більше 50 обертів на голові — B-Girl Terrra, здатний здивувати подвійними сальто і динамічними обертаннями — BBoy Gravity (США), танцюрист, який подолав закони фізики — Bboy KILL(Південна корея) та інші зірки світового брейкинга.
Світовий хіп-хоп представлятимуть учасники популярних талант-шоу, кліпів і голлівудських фільмів: легенда хіп-хоп-танців Alex The Cage (Бельгія), вперше в Україні один з найсильніших танцюристів світу — Rice Ball (Японія), P-Dog (Німеччина), Jeems (Голландія), Lil Blade (Голландія), Rochka (Франція) та інші.
Судити все це будуть брейк-данс і хіп-хоп легенди світової танцювальної сцени з США і Європи: Bboy Yan, Bboy Ruen, Bboy Renegade, Joseph Go і Ben. Кожен з них стояв біля витоків розвитку культури, і саме більшість їх рухів стали базовими для танцюристів!
Хореографію оцінять топові танцюристи, хореографи, фіналісти шоу «Танцюють всі», за плечима яких — кліпи з зірками вітчизняного шоу-бізнесу: Руслан Махов, Марія Козлова, Ігор Осмачко, Юджин Кулаковський, Діма Петрович.
Більше інформації - на офіційному сайті www.hiphapseries.com