ЖАХ-фест вже скоро у Києві

ЖАХ-фест вже скоро у Києві

28 січня на концертному майданчику Sentrum відбудеться сама незвичайна drum-n-bass подія 2017 року - найжахливіший фест ЖАХ!

Time 2 Bass гарантують вам, що це буде максимально угарно і незабутньо. Містична атмосфера і найголовніші хоррор дарксайд артисти планети - The Panacea та Counterstrike!

Будьте готові до того, що це буде найжахливіший фест у Вашому житті!

THE PANACEA
COUNTERSTRIKE
TAPOLSKY
VOVKING
LIME KID
X-GUN
 
The Panacea - найбільш неординарний драм-н-бейс музикант планети, здобув світову популярність завдяки оригінальному і неповторному звучанню своїх композицій,  а також незвичної поведінки на сцені. Колишній хірург і володар самої страхітливої посмішки.
 
Counterstrike - знаменитий драм-н-бейс колектив з Південної Африки. Команда відрізняється важким "темним" звучанням з характерними не стандартними басовими лініями. Музика Counterstrike дуже динамічна і має потужну енергетику.
 
Tapolsky - експресивний і ідейний український діджей, його коронують "гуру", "ідеологом" і "батьком" українського драм-н-бейсу, але без сумнiву, цими словами неможливо передати всю його наполегливість і ставлення до української клубній сцені в цілому. 
 
VovKING - один з найуспішніших і найталановитіших бейс-продюсерів в Україні. Не боїться експериментувати в різних стилях. Ось і на фестивалі представить своє бачення жорсткого драм-н-басу.
 
Lime Kid - найбільш відома dnb дівчина ді джей в Україні. Співавтор легендарного шоу Time2Bass на Kiss FM і співорганізатор найбільш значущих бас-івентів в Україні. Її енергія підкорює кожного на танцполі і 28 січня ви в цьому переконаєтеся в черговий раз!
 
X-Gun - постійний учасник заходів Time2Bass. Любить новітні тенденції в музиці і безкомпромісний кач на танцполі!

Квитки на ЖАХ-фест можна придбати тут.