Another Land CARNAVAL @ !FESTRepublic, Львов

Новий Рік! Львів! Транс! Святкуємо разом на Another Land CARNAVAL!


За підтримки департаменту туризму Львова, 30 та 31 грудня, у будівлі, де колись була мануфактура, а сьогодні стильний львівський лофт – клуб !FESTRepublic, відбудеться фестиваль електронної музики Another Land CARNAVAL (anotherland.com.ua), за участю легендарного британського транс-діджея артиста Solarstone (Соларстоун)!
 
Дивовижне дійство з унікальними декораціями, світловими, відео-інсталяціями та театральною виставою від шоу-балету «BioKukly» стане одним з центральних подій святкування Нового Року в Західній столиці.
 
В рамках карнавалу, 30 грудня Західну Столицю України відвідає британська легенда транс - музики Solarstone (Соларстоун), в супроводі самого авторитетного транс-діджея України - Anna Lee та перспективних українських музичних продюсерів, чиї треки звучать в світових трансових шоу кращих діджеїв світу - Azotti і Den Rize.
 
Armin van Buuren: "Solarstone встановлює стандарти для кращого в балеарік-музиці".
 
 
 
Solarstone - легенда трансу з Британії, автор улюблених треків Armin van Buuren і Tiёsto. За плечима Solarstone 20 років кар'єри і авторство настільки актуального зараз проекту Pure Trance. Він регулярний гість таких відомих фестивалів, як Tomorrowland, TomorrowWorld, Global Gathering, Cream Ibiza, A State Of Trance, Stereosonic, FSOE. На карнавалі музикант зіграє всі кращі хіти з 4-х альбомів, а також свої ремікси на грандів танцювальної музики Armin van Buuren, Markus Schulz, Paul Oakenfold, Ferry Corsten і не тільки.
 
У Новорічну Ніч, 31 грудня, на Another Land CARNAVAL буде грати найпопулярніший на сьогодні для європейських клубів стиль deep-house і deep-techno від резидентів фестивалю Another Land, які з'їдуться до Львова з усієї країни: Hector Cooper (Київ), RASSVET (Київ), Tatie Kruu (Вінниця), Egoiste (Кривий Ріг), Fridrik (Одеса).
 
Карнавальні костюми для гостей - не обов'язкові, але бажані, в будь-якому випадку - на території будуть працювати художники боді-арту і на вході можна буде отримати свою карнавальну маску. Another Land CARNAVAL - це два дні дивовижної танцювальної музики, нових знайомств, сотні крутих фото і танці до ранку в чарівній та містичній атмосфері, який пройде за підтримки телеканалу Music Box UA.
 
Їдуть на Новорічний Карнавал з усієї України. На сайті weLoveLviv.com організовані Паті-Тур за дуже демократичними цінами і вже включеним входом на Another Land CARNAVAL 30 і 31 грудня.
 
Another Land - фестиваль музики і мистецтв, який проходить влітку на море, з 2015 року. Перекладається Another Land, як Інший Світ - світ, куди ми відлітаємо, коли ми мріємо та слухаємо музику. «Ми щасливі, коли справжні, і справжні, коли щасливі Ми», кажуть на Another Land.
 
Стань частиною Головного Нового Року на Another Land CARNAVAL! Адже лише ми самі можемо створити собі Новорічний Настрій, Чудове Святкування та Щасливий Новий 2017 рік! 
 
Another Land - світ, який створюємо ми своїми мріями!
 
 
 
 
Паті-Тур: https://welovelviv.com/
 
+ 38 093 906 76 33
 
 
 
 
Armin van Buuren: "Solarstone встановлює стандарти для кращого в балеарік-музиці".
 
Tiësto: "Solarstone ніколи не розчаровує ... тепла, красива і просто чудова музика".
 
Paul van Dyk: "Я граю його музику вже більше десяти років".
 
DJ Mag - Великобританія: "Новий альбом Solarstone, похитне наші уявлення про те, яким повинен бути транс".
 
Mixmag - Великобританія: "Лідер, коли справа доходить до мелодійних хітів".