Фестиваль Всеукраїнська Кальянна Хмара

#ВКО - в Києві пройде масштабний кальянний фестиваль

1 жовтня в Києві відбудеться Всеукраїнська Кальянна Хмара #ВКО - найбільша кальянная виставка України. Цілий день ви можете насолоджуватися повним безлімітом кальянів від кращих кальянщиків України.

Всього за один день у вас буде можливість спробувати більше 1000+ різних кальянів. Виробники кальянного бізнесу презентую свою продукцію починаючи від красивих щипців і закінчуючи дизайнерськими кальянами.
Основним подія вечора є Битва ТОПових кальянних України, де кращі кальянні нашої країни представлять журі унікальні кальяни. Експерименти в цих змаганнях заходять настільки далеко, що учасники в результаті дають вам спробувати вперше в житті кальян з телевізора або кальян з електробудки. Кожна команда готує гарне шоу і намагається здивувати всіх гостей своєю винахідливістю.

Крім цього шоу програма з розіграшами подарунків від спонсорів. Величезна лаунж-зона, де можна присісти, насолоджуватися заходом і окремо замовити собі індивідуальний кальян, якщо ви не любите довго ходити. Для любителів не тільки покурити кальян, а й смачно поїсти і випити буде окрема ФУД-зона і бар. Насолоджуватися всім цим веселощами ви зможете під ритми музики від популярних діджеїв, а також запрошених виконавців.

Одним слово, Всеукраїнська Кальянна Хмара - це унікальний захід, де зібрали весь кальянний бізнес під одним дахом. За один день ви ніде не зможете за таку ціну покурити таку кількість кальянів як тут.
Детальніше тут: vko.kiev.ua
vk.com/vkofestival