Fritz Kalkbrenner @CHI, Київ


30 березня в українській столиці виступить Fritz Kalkbrenner — німецький музичний продюсер та діджей, молодший брат відомого техно-виконавця Пола Калькбреннера. Подія пройде в клубі CHI в рамках серії вечірок "Portraits".

Дебютний альбом Фріца Here Today Gone Tomorrow, що вийшов в 2010 році, мав неймовірний успіх. Він зайняв місце в першій десятці кращих чартів року, знаходився в першій п'ятірці альбомів на iTunes і був обраний альбомом року за версією журналу Raveline. Ще на сході своєї музичної кар'єри Фріц був номінований на премію Echo critic's choice.
Сьогодні він майстерно поєднує хаус, соул і хіп-хоп і готується представити в Києві свій альбом Grand Départ.


Вже близько 10 років Фріц гастролює по світу. За мотивами його міжнародного туру навіть зняли документальний фільм. Його постійно запрошують в гості кращі світові видання та проекти — від Boiler Room до Electronic Beats. Крім того, він встиг виступити в музичній лабораторії британського журналу Mixmag.

Виступ Fritz Kalkbrenner в Києві стане третьою подією в серії вечірок "Portraits". Нагадаємо, що в рамках серії в Україні вже виступили Tale of Us і Maceo Ple
x. Всього "Portraits" налічуватиме п'ять заходів, покликаних розкрити головні постаті сучасної електронної музики.