Leeroy Thornhill @Forsage, Київ



У п'ятницю, 18-го травня, клуб Форсаж святкує свій 12-й День Народження. Спеціальним гостем грандіозної вечірки стане видатний артист, колишній учасник славнозвісного гурту Prodigy - Leeroy Thornhill.

У світі знайдеться вкрай мало людей, які не чули про Prodigy. The Prodigy є ідеальним прикладом гурту, який знехтував усіма стереотипами, правилами і зразками, вибрав свій власний шлях, по якому здійснив сходження до всесвітньої слави з глибин андеграунду.
Leeroy Thornhill провів в Prodigy 10 років, приймав участь в неймовірній кількості турів, фестивалів та open-air. Після очевидного тупика в який прийшла команда, Leeroy залишає Prodigy і починає сольну діяльність.
Leeroy грає electro funky tech breaks, змішуючи з фірмовим саундом гурту, повертаючи людей на танцполі в ті фантастичні по енергетиці 90-і. Все це зробило його одним з найбільш затребуваних ді-джеїв світу. Дух легендарного колективу продовжує жити у цій людині, ім'я якому - Leeroy Thornhill.
 
У 2013-му році Leeruy вперше відвідав клуб Форсаж, і зібрав небувалий аншлаг. Його діджей-сет запам'ятався настільки потужною енергетикою, що п'ять років по тому ми вирішили довірити йому роль хедлайнера вечірки на честь дня народження клубу.
 
Крім зоряного гостя в цю ніч для вас зіграють: Drum & Bass dj # 1 в Україні - Tapolsky, Lime Kid & VovKing, PunkRat, Alt.Face, Mc Mirage