Ave, cosmos! @Saxon, Київ



Ніч космонавтики з кращими хедлайнерами, яких можна тільки уявити.. Ультрахайповими Cosmic Boys!
 
Cosmic Boys ім'я відносно нове, але крок за кроком зміцнює позиції на світовому техно Олімпі. Між роботою в студії, діджейськими виступами та управлінням власним лейблом Scander, вони подорожують по світу, ділять лайнап відомих фестивалів і топових клубів з найкрутішими техно-артистами сучасності.
 
Себастьян Бевіл і Габі Мейнадье взяли свій унікальний музичний стиль, що поєднує техно, мінімал і електро. Їх сингли нерідко потрапляють в топ-10 на Beatport, а в 2016 році Cosmic Boys і зовсім стали французьким проектом номер один, а також зайняли другу позицію в чарті «minimal». Також варто відзначити їх світовий рекорд - 5 треків в десятці топа «minimal» в серпні того ж року.
 
Дальше більше! Протягом наступних двох років кожен з релізів Cosmic Boys знаходиться на вершині рейтингу «techno» на Beatport. Така увага з боку колег по цеху, а також слухачів по всьому світу можна пояснити тим, що треки Cosmic Boys, перш за все, функціональні, ідеальні для танцполу і в той же час, наповнені тією невловимою привабливістю, притаманною для музики головних представників жанру.
 
LINE-UP:
  • Cosmic Boys [Minus, France]
  • Kon '
  • Skinner
  • Spieler
  • Yug