Lipich

Інфо
Подкаст
Афіша
Новини

Lipich (також Нестор Ліпич / Богдан Ліпич) — український діджей, радіоведучий, журналіст та веломандрівник.

Резидент радіо KISS FM, автор та ведучий проєкту Ukraine Dancing, що транслюється в ефірі радіостанції щоп’ятниці та щопонеділка о 21:00. Засновник лейблів Ukraine Dancing Label та Doranku, а також музичної премії Ukraine Dancing Awards, яка щорічно проходить у студії радіостанції KISS FM. Об’єднав навколо себе команду талановитих артистів, що створюють та просувають українську денс-музику!

У грудні 2022 року представив проєкт Український мегамікс, мета якого – за короткий проміжок часу зміксувати якнайбільшу кількість популярних українських треків, додаючи до нього відповідний відеоряд! Перші два випуски з’явилися на YouTube.



Відіграв сети у клубах України, а також за кордоном: зокрема, у Києві, Львові, Вінниці, Житомирі, Варшаві. Діджей грає сучасну українську, а також зарубіжну денс-музику!

Член Незалежної медіа-профспілки України. У період з 2014 по 2017 рр. – був дописувачем видання "Волинські новини", "Полісся", а також працював журналістом у газеті "Сімя і Дім" та мережі сайтів Район.in.ua. Засновник проекту "PRODOSTUP". Голова громадської організації "Творчі та Незалежні".

Відвідав 20 країн Європи. З них 16 об’їздив на велосипеді, в межах веломандрівки до Парижа (2019) та велоподорожі на Балкани (2021), про що ретельно описав в своєму блозі та дав декілька інтерв'ю для телебачення та інтернет-ЗМІ.


Сторінки Lipich у соцмережах:
Instagram
Facebook
Telegram