Київський репер Pabl.A випустив альбом «Из варяг в греки»



Репер з Києва, який пережив жахливу аварію, ампутацію обох гомілок, випустив свій перший незалежний альбом «Из варяг в греки».

Платівка розповідає про шлях, який артист пройшов за всі ці роки. Про шляхи з невідання і нерозуміння, що робити до того вірному вектору, знання себе і своєї дороги, які є у PAbl.A зараз. Як і шлях із варяг у греки, що веде до просвітлення, достатку, життєвого і духовного багатства, так і власний шлях артиста, який знайшов дорогу з темряви важких обставин до світла, новий альбом розповість про еволюцію шляху артиста.

Нова платівка – перший альбом артиста. На ньому репер не женеться за новим звуком, за хайповими бітмейкерами, адже те, що написано, не просто музика – це реально пережиті артистом реальні історії з реального життя. Pabl.A ніколи раніше не розповідав так відверто, як на цьому альбомі, про те, що з ним відбувалося до аварії і після неї. Як він спостерігав, як змінювалися люди, дівчата і друзі, хто пішов, хто підтримав у важку хвилину.



Ця платівка – хороша можливість дізнатися, що відчуває молодий хлопець, у якого був один характер: гроші, класні тачки, дівчата і купа друзів, і тут в один момент він все це втрачає і опиняється на операційному столі. Як знайти в собі сили не тільки продовжити жити далі, але і писати музику, займатися творчістю, прокачувати на концертах зали і підкорювати нові вершини – про це Pabl.A і розповідає в своєму альбомі.

Цей альбом – життя, при будь-яких обставинах в ньому завжди знаходиться місце і похмурим бенгерам, і легкій ліриці, і роздумам про свій шлях і просто качовому вайбу, з яким Pabl.A не дивлячись ні на що рухається по життю. Показуючи різні грані артиста цей реліз вперше повноцінно розкриває його для слухача.

Слухай лонгплей на популярних музичних платформах.