UNTOLD анонсував фестивальний круїз Середземним морем у 2021 році



Організатори UNTOLD анонсували літній фестивальний круїз «Odyssey» Середземним морем у червні 2021 року. Морська подорож з музикою і танцями триватиме п’ять днів та чотири ночі – з 9 по 13 червня. Під час круїзу заплановані три зупинки в популярних туристичних місцях: Римі, Ібіці та Барселоні.

Лайн-ап фестивалю ще не розкритий, але організатори обіцяють, що він буде особливим та задовольнить різноманітні музичні смаки – від EDM і trance саунду до techno. Творці івенту натякають, що один із діджеїв-хедлайнерів вже добре знайомий шанувальникам UNTOLD, як особистість, яка створила багато незабутніх моментів за всю історію події. 



На борту круїзного судна преміум-класу в розпорядженні 2500 гостей фестивалю будуть зони для відпочинку та розваг, а саме: басейни, спа-центр, тренажерний зал, боулінг, казино, баскетбольний майданчик, футбольне поле, банджі-джампінг, міні-гольф та багато іншого.  

Звісно, організатори UNTOLD Odyssey не забули і про COVID-19 та запровадили різні заходи безпеки. Всі пасажири повинні будуть пред’явити негативний ПЛР-тест, зроблений максимум за 48 годин до посадки на борт. У разі виявлення коронавірусу в когось з гостей, їх контакти з іншими людьми можна буде відстежити за допомогою спеціальних мобільних браслетів. Окрім цього, за необхідності, буде проводитися швидке тестування протягом всього періоду круїзу.

Детальніше про подію, квитки та іншу інформацію можна дізнатися на офіційному сайті

Трейлер UNTOLD Odyssey:




UNTOLD – це масштабний фестиваль електронної музики, який проводиться щорічно з 2015 року в румунському місті Клуж-Напока. Щоразу івент збирає кращих діджеїв та відвідувачів зі всіх куточків світу. У 2015 році UNTOLD був визнаний кращим фестивалем за версією European Festival Awards.