5 ідей: чим зайнятися під час локдауну?

З 8 по 24 січня в Україні діятимуть посиленні карантинні обмеження для протидії розповсюдження COVID-19. У зв’язку з цим багато українців знову вимушені залишатися на самоізоляції. Виникає питання, чим же зайнятися вдома під час локдауну? Ловіть 5 крутих ідей!


  1. Домашній спорт

Ні для кого не секрет, особливо для дівчат, що під час самоізоляції дуже легко набрати зайву вагу. Це не дивно, адже в будь-який момент можна перекусити смачненьким, а фізичні навантаження зводяться до мінімуму: ходінню по квартирі з кімнати в кімнату, сидінні в кріслі або відпочинку в улюбленому ліжку.

Щоб не отримати небажанні кілограми, важливо тримати свої тіло в тонусі. Спортивні вправи для підтримання своєї фізичної форми вдома можна легко знайти на YouTube. Дивіться заняття з йоги, займайтеся фітнесом, качайте прес, спробуйте постояти в планці – робіть все, що вам сподобається!


  1. Ігри: онлайн та офлайн

Розважтеся з друзями на повну та зіграйте з ними в одну з командних онлайн ігор на комп’ютері, планшеті або смартфоні. Але в рамках розумного! Це може серйозно затягнути на тривалий період часу.

Якщо ви на самоізоляції з рідними, можна приємно провести час зігравши в настільні ігри. Зануртеся в світ стратегічної Монополії, визначте найвправнішого члена сім’ї у Джензі, зіграйте партію в шахи, шашки або карти.

До речі, любителі карткових ігор, особливо прихильники покеру, для вас є гарна новина, яка не дасть нудьгувати! 8 січня в Україні стартувала масштабна турнірна серія Lockdown Series від провідного українського покер-руму PokerMatch, в рамках якої розігрується 12 000 000 гривень. За солідний призовий фонд покеристи боротимуться у різноманітних дисциплінах: безлімітний Холдем, китайський покер, класична та 5-, 6-карточна і безлімітна Омаха. Деталі та розклад турнірів на офіційному сайті PokerMatch.


  1. Онлайн курси

Давно хотіли опанувати нову професію або підвищити свій професіоналізм, оволодіти новими навичками або просто отримати нові знання? Ловіть момент!

Займіться самоосвітою і саморозвитком. На сьогоднішній день в мережі знаходиться безліч курсів, як безкоштовних так і платних, на будь-який смак: з дизайну, програмування, фотографії, малювання, діджеїнгу, написання музики, копірайтингу, в’язання та багато-багато іншого.

Знайдіть той, який вам підходить і вперед!


  1. Хобі та творчість

Спрямуйте свій вільний час на карантині та креативність на улюблене хобі або творчість. Прочитайте книгу, на яку не вистачало часу із-за роботи та інших щоденних справ. Намалюйте неймовірну картину, ідея якої вже давно живе у вашій голові. Змайструйте дерев’яну поличку або стильну декорацію на стіну, якою ви давно мріяли прикрасити свою нудну стіну.

Дайте волю власній фантазії й творіть!


  1. Віртуальні екскурсії

Неймовірно, але факт! Сьогодні можна подорожувати онлайн та відправитися назустріч пригодам, не виходячи з дому. Не вірите? У цьому вам допоможуть віртуальні екскурсії від сервісу Google Карти. Завдяки йому можна побувати в найвіддаленіших та найгарніших куточках планети – як у відомих на весь світ, так і в невідомих багатьом людям.

Звісно, емоції та враження не такі, як від реальної подорожі, але радимо спробувати. Представлені панорами набагато сильніше передають відчуття, ніж звичайні фото або відео. Монблан, Піраміди Гізи, Венеція, Тадж-Махал, Еверест, Фудзіяма, Гранд-Каньйон – це всього-на-всього маленька частина зі всього списку доступних віртуальних екскурсій.



Надіємось, що одна з ідей допоможе вам провести час під час локдауну весело, цікаво та з користю!
 
Партнерський матеріал