#ЛЮТЫЙПОДКАСТ: DJ Lutique запустив подкаст з героями української клубної сцени



Резидент KISS FM та один з найвідоміших українських діджеїв Lutique створив авторський подкаст з героями української клубної сцени. На його youtube-каналі вже є три перших випуски. 

Владислав Чехович, відомий як діджей, сонграйтер і саунд-продюсер під псевдонімом DJ Lutique, проявив себе з нової сторони – як інтерв'юер.
 
«Коли почалася пандемія, стало очевидно, що потрібно шукати зовсім інші форми творчих проявів всім, чиє життя – це івенти, концерти, гастролі. У якийсь момент виникло бажання і необхідність вийти за рамки цього, зробити щось більше, не пов'язане з музикою, але пов'язане з її безпосередніми творцями – героями української клубної сцени.
 
Гості мого подкасту – діджеї, музиканти, саунд-продюсери, які протягом десятиліть своєю працею і успіхами довели, що вони всерйоз і надовго в цій індустрії. У кожного з них свій шлях, своє бачення. Вірю, що їх історії будуть цікаві не тільки їх колегам та їх аудиторії, але і всім людям, які люблять музику»
, – прокоментував автор ідею створення подкасту.



#ЛЮТИЙПОДКАСТ задуманий, як майданчик для обговорення корисних музичних лайфхаків, актуальних проблем, історій злетів і падінь з перших вуст, від перших осіб клубної сфери, а в найближчому майбутньому – і інших музичних жанрів. Досі в Україні такого майданчика не було. Концепція подкасту передбачає, що нові випуски будуть з'являтися раз в тиждень.
 
Гостями перших трьох випусків стали резиденти The Best Dance Radio 
– Shnaps і Probass, а також Miss Monique. Випуски з їх участю можна переглянути нижче:

Shnaps


Probass


Miss Monique



«Ми вже відзняли перший сезон з п'яти випусків. Зараз ведемо переговори зі спонсором про зйомки другого. В найближчому майбутньому планую запрошувати маститих саундпродюсеров не з клубною сфери», – поділився Владислав Чехович подальшими планами.