Українки Bloom Twins випустили спільний трек з Benny Benassi



Відомий український гурт Bloom Twins, до складу якого входять сестри-близнята Анна та Софія Купрієнко, випустив спільний трек з іменитим італійським діджеєм та саунд-продюсером Benny Benassi. Робота отримала назву «DayDream» та вийшла 26 березня на музичному гіганті Ultra Records.

«Ми почали писати цей трек під час нашого першого візиту в Лос-Анджелес, незадовго до початку локдауну, а потім відправили його Бенні в кінці минулого року. Це був «direct message», який перетворив наш карантин з обмежувального в запаморочливий!

Нам сподобалося те, що він зробив з піснею з точки зору виробництва і аранжування, і ми дуже раді, що це буде наш перший реліз в 2021 році. Для нас велика честь працювати з кимось із знакових фігур – і ми з нетерпінням чекаємо можливості виконати його на публіці, коли все відкриється»
, – розповіли дівчата.



«Коли я вперше отримав цей трек від Bloom Twins, мені відразу сподобався його вайб, і я подумав, що він може стати чимось особливим. Зі своєю командою я почав експериментувати з нашими синтезаторами, щоб подивитися, чи впишеться він в мій музичний світ. Мені дуже подобається атмосфера, яку нам вдалося створити – це ідеальне поєднання двох наших стилів», – додав Benny Benassi.


За інформацією ЗМІ, на сингл також буде знятий кліп, режисером якого виступить один з кращих українських режисерів. Послухати та оцінити трек можна нижче: