Новий трек супер-тріо Swedish House Mafia – «Not Yesterday»



Ще не відбулися офіційні релізи треків «It Gets Better» і «Underneath It All» від Swedish House Mafia, які звучали під час їх туру-возз’єднання у 2019-му році, а вже стало відомо про ще одну нову роботу зірок!


Swedish House Mafia - It Gets Better

Новий трек супергурту отримав назву «Not Yesterday» і був внесений до списку організації захисту авторських прав ASCAP (Американське об’єднання композиторів, авторів і видавців). Ця подія співпала з тим, що музичний гігант Universal Music Group додав тріо на свій веб-сайт. Сталося це після того, як шведи розірвали стосунки зі своїм колишнім менеджером Роном Лаффіттом і лейблом Columbia Records.


Swedish House Mafia - Underneath It All

Над роботою Swedish House Mafia працювала не сама, а разом з іншими артистами. Серед них:
  • Вінсент Понтаре і Салем Аль Факір, більш відомі, як Vargas & Lagola. Хлопці тісно співпрацювали з тріо протягом тривалого часу, брали участь в створенні «Save The World» і треків Axwell / Ingrosso. Їх також вказують, як співавторів нової композиції «Underneath It All», яка ще не побачила світ;
  • Магнус Лідехелль, який в свою чергу тісно співпрацює з Vargas & Lagola, приклав руку до створення незарелізеної роботи «It Gets Better» та синглу «Dark River» від Sebastian Ingrosso;
  • Даніель Бальбуєна, більш відома, як хіп-хоп виконавиця 070 Shake. Після треку «Frankenstein» з A$AP Rocky, який звучав під час «Save the World Reunion Tour», не дивно, що гурт запросив до роботи представницю цього музичного стилю.


Складається враження, що з цією роботою та всіма невиданими раніше, Swedish House Mafia готує грандіозне повернення з новим альбомом. Це всього припущення, але як кажуть – час покаже!