Atlas Weekend 2021 відбудеться, але зі змінами в лайн-апі та форматі



У зв’язку з пандемією COVID-19 та карантинними обмеженнями у всьому світі, більшість західних артистів не виступлять на Atlas Weekend 2021. Через це організатори знову вимушені прийняти важке рішення і перенести фестиваль, таким яким його планували, на 2022 рік.

Atlas Weekend 2021 відбудеться, але зі змінами в лайн-апі та форматі. Місце і дати проведення фестивалю збережені та додано 1 безкоштовний день у понеділок, тож подія триватиме цілий тиждень – з 5 по 11 липня. Наразі організатори формують новий склад, ведучи перемовини з українськими артистами та виконавцями з країн колишнього СНД.



«Вже зараз можемо сказати, що на вас чекатимуть масштабні виступи артистів та ексклюзивні шоу, безліч інтерактивних локацій та незабутні емоції від зустрічей із друзями. Подробиці нового формату розповімо вже зовсім скоро», – повідомляється в офіційній заяві.

Всі квитки, придбані раніше, залишаються дійсними на нові дати Atlas Weekend 2022. Також їх можна буде обміняти та відвідати фестиваль цього року, або ж повернути кошти. Деталі щодо цього будуть оголошені найближчим часом.



Нагадаємо, що на Atlas Weekend 2021 були вже заявлені Dimitri Vegas & Like Mike, A$AP Rocky, Twenty One Pilots, alt-J, Placebo, Alice Merton, Metronomy, Pendulum, Flux Pavilion, Camo & Krooked, Mefjus, Nu:Tone, Current Value та багато інших.

Поділіться новиною з друзями!