Summer Pool Party: гаряче літо разом з Westhills!


16 липня у котеджному містечку Westhills в самому центрі Карпат відбудеться грандіозна вечірка Summer Pool Party!

Своїми яскравими виступами гостей найкомфортнішого місця для відпочинку в Буковелі порадують:

NK – зіркова українська співачка, кожна пісня якої – справжній хіт! Її концерти вражають неймовірною атмосферою та потужною енергетикою. Красуня беззаперечно зарядить публіку яскравими емоціями своєю харизмою, гарячими танцями і неймовірним вокалом!



Ivan Navi – талановитий український співак, неодноразовий номінант на відомі музичні премії «YUNA» і «Золота Жар-птиця», найкращий виконавець 2020 року за версією авторитетного порталу «TopHit», як абсолютний лідер серед українських і закордонних виконавців за ротаціями на радіо. Його виступ однозначно заслуговує вашої уваги!



Shnaps – резидент найкращої танцювальної радіостанції країни KISS FM, популярний український діджей з щільним гастрольним графіком, головний ремікс-мейкер країни. Цей парубок точно знає, як завести натовп!



Тьома Паучек – 21-річний івано-франківський артист, учасник музичного шоу «Голос Країни», який став справжньою сенсацією. Його виступ з піснею «Гуцулка Ксеня» зібрав на YouTube вже понад мільйон переглядів. Тьома Паучек зробить для вас незабутній вечір!



Сергій Лиховида – ведучий Summer Pool Party.

Час запалювати! Квитки за номером +380677778144

Окрім яскравої вечірки, відвідувачам пропонується сучасно оснащена територія з розвиненою інфраструктурою, апартаментами, рестораном, Spa-центром, відкритим басейном з підігрівом, дитячим аквапарком, дитячим майданчиком, велосипедами і тренажерами.



У Westhills ви віднайдете всі умови для релаксації, активного або сімейного відпочинку з дітьми, проведення корпоративних заходів, різноманітних свят, виїзних спортивних зборів та в будь-яку пору створите прекрасний настрій.



Кваліфікований персонал і повага до кожного гостя зроблять ваше перебування в котеджному містечку Westhills справді незабутнім!

с. Поляниця, Івано-Франківська обл.

Урочище Вишні 329
тел.. +380677778144



Партнерський матеріал