Що потрібно для голлівудської усмішки?



Рівний ряд білосніжних зубів - ось що потрібно для голлівудської посмішки. Створити її вам допоможуть кваліфіковані фахівці в стоматологічних клініках. Імплантація, установка вінірів, протезування - три послуги, спрямовані на відновлення естетичного вигляду ваших зубів.

Імплантація зубів



Суть імплантації полягає в тому, що в щелепу імплантується імплант, який виконує функцію кореня. Через спеціальний перехідник до імпланту кріпиться коронка, яка за зовнішнім виглядом не відрізняється від справжнього зуба.

Вставити імпланти рекомендують, повністю звільнивши щелепу від зубів. Тоді зубний ряд буде абсолютно рівним, і голлівудська усмішка засяє на вашому обличчі.

Ще однією перевагою цього способу є те, що під час жування саме імпланти передають в мозкові центри сигнали, що уповільнюють старіння всього організму.

У клініках Люмі-Дент ціна імплантації зубів знижена, а комп'ютерна томографія тим, хто записався на імпланти, робиться в подарунок.

Установка керамічних вінірів



Вініри - це своєрідні накладки на зуби. Зроблені з кераміки, вони покликані замаскувати зовнішні дефекти зубів - тріщини, відколи, плями, пломби. Процес вінірінга досить складний і дорогий, але мета виправдовує засоби. Білосніжна блискуча кераміка зробить ваші зуби як на підбір.

Традиційне протезування зубів


Досвідчені протезисти спроектують, виготовлять і встановлять незнімні і знімні протези. До незнімних протезів відносяться коронки і адгезивні мости, до знімних - бюгельні конструкції, протези на мікрозамках, частково пластинкові і повні пластинкові протези.



Звикання до штучних зубів (протезів) пройде безболісно, бо цифрове обладнання надає можливість найбільш точної відповідності протеза анатомічною будовою щелепи.

Скористайтеся послугами протезування, і білосніжна посмішка ніколи не зійде з вашого обличчя!

Партнерський матеріал