Мамини заступниці в зіркових родинах



Раніше чимало зіркових пар відкладали материнство на потім. Більшою мірою наполягали на цьому жінки. Вони боялися втратити форму, але основна проблема – це вимушена перерва у кар'єрі. Знаменитості повинні бути на видноті, адже постійні зйомки, гастролі та виступи не тільки тримають їх у тонусі, але й підтримують впізнаваність і популярність. Навіть невелика перерва у кар'єрі, нетривала відсутність на радіо й телебаченні, тимчасове зменшення соціальної активності призводять до того, що про тебе починають поступово забувати. Вільне місце швидко займають нові зірки.

Колись популярна співачка, що повернулася з декретної відпустки, вже не викликає такого інтересу. Ряди її шанувальників значно порідшали й більшість із них переметнулись у фан-клуби конкуренток, які продовжували активно виступати. Навіть перебуваючи у чудовій творчій і фізичній формі, досить складно відновити колишню славу. Актрисам театру й кіно це вдається завдяки власній індивідуальності, особливій ​​харизмі й здатності бездоганно перевтілюватися. Глядач може запам'ятати талановите виконання навіть епізодичної ролі, але за умови, що фільм або серіал були успішними. Співакам доводиться складніше, адже потрібно сформувати новий репертуар, який зацікавить публіку.

Народження дитини – це дуже важлива подія. Батькам доведеться здійснити безліч покупок, щоб забезпечити для малюка необхідні умови. Раніше, у період тотального дефіциту навіть зіркам було нелегко. Доводилося не просто купувати, а буквально діставати необхідне. І цей процес вимагав чимало часу та сил. Сьогодні все набагато простіше. На сайті інтернет-магазину Панама https://panama.ua/ua/ у будь-який час доби можна замовити все необхідне зі швидкою доставкою до місця призначення. Ще один важливий етап – потрібно знайти няню, яка тимчасово буде замінювати маму, поки та продовжує свою зоряну кар'єру.

У різних глянцевих журналах, а також в Інтернеті можна прочитати чимало майже детективних історій, в яких розповідається, з якими проблемами довелося зіткнутися родинам знаменитостей, що вирішили довірити своїх дітей няням і гувернанткам. Серед найпоширеніших – крадіжки, вживання алкоголю, насильство стосовно дітей, втручання у внутрішні справи сім'ї. Жодне агентство не може гарантувати, що навіть няня з медичною або педагогічною освітою виявиться порядною й добросовісною. Тому зіркові родини залучають до співбесіди з потенційними претендентками професійного психолога. Особлива увага приділяється контролю за виконанням щоденних обов'язків, для чого використовується відеоспостереження.

Партнерський матеріал