Робота українки Natalie Gioia потрапила в список кращих trance треків 2021 року


23 грудня було оголошено Top 50 найкращих треків року за версією слухачів радіошоу Арміна ван Бюрена – A State Of Trance. 6 місце посіла українська співачка Natalie Gioia з треком «Shine», котрий було записано з голландцем RAM та німцем Talla 2XLC. Це – єдиний трек в десятці рейтингу, над створенням якого працював хоча б один український артист.



Щороку п’ятикратно кращий діджей планети Armin van Buuren підбиває музичні підсумки в рамках спеціального випуску шоу Tune of The Year. За релізи, які принаймні раз потрапили до будь-якого з епізодів однойменного шоу, голосують слухачі. За результатами – публікується сотня кращих, 50 з яких оголошуються в прямому ефірі.



Natalie Gioia – українська співачка, автор пісень. Найбільше відома своїми коллабораціями з Alex M.O.R.P.H., Bobina, Alexander Popov, RAM, DJ SMASH та ін. Її трек «Addicted» зайняв другу позицію в рейтингу KISS FM Top 100: 2015.

Armin van Buuren – нідерландський музичний продюсер, п’ятикратно кращий діджей планети, автор легендарного радіошоу танцювальної музики – A State Of Trance, співзасновник однойменного фестивалю, а також лейблу Armada Music.