Прем’єра: Ed Sheeran та Антитіла – 2Step

Ed Sheeran та гурт «Антитіла» презентують спільну пісню — рімейк треку 2Step з останнього альбому британського артиста, у якому Тарас Тополя співає українською. Вражаючі кадри воєнного часу та зворушлива особиста історія Тараса Тополі — все це втілено у відеокліпі. Зйомки проходили в Ірпіні, Києві, а також у Харківській області.

Усі виручені кошти з монетизації відео на YouTube, а також з роялті підуть на благодійність проекту Music Saves UA, проєкту Всеукраїнська Асоціація Музичних Подій (ВАМП).



«Пропозиція від команди Еда записати спільну пісню – це ще один вияв підтримки від народу Великої Британії й безпрецедентний вчинок, який гарантовано створить потужний імпульс.

Антитіла виконували свою роботу як військовослужбовці, нам було не просто створити і записати українську лірику й вокал у студії. Окрім того, студія Bobina Records, на якій ми зазвичай записували власні пісні опинилася під окупацією. Але завдяки Максиму Сиволапу, нашому другу і незмінному співавтору та аранжувальнику багатьох пісень, ми справилися зі своєю частиною.

В українському тексті до пісні Еда Ширана 2Step я вирішив розказати власну історію того, як для моєї родини почалася війна. І це не лише моя історія, це історія мільйонів українців, сім’ї яких розлучили, а подекуди і назавжди, жахливі бомбардування й війна»
, – розповідає про співпрацю Тарас Тополя.


Слухати ►