SAGAN відроджує український рейв з новим проєктом OTAMAN

Український продюсер Ярослав Саган презентував новий electronic punk проєкт OTAMAN та випустив перший сингл під назвою «Страх» включно з емоційним музичним відео!



Основний меседж проєкту OTAMAN – відродити рейв в Україні, перестати ховатися під офісними сорочками та дати свободу самовираженню! Розказуючи про створення проєкту OTAMAN, Ярослав сказав: «Ця ідея крутилася в моїй голові ще в 2020-му. Я планував зібрати музикантів для live виступів і змінити платівки на мікрофон. Мені завжди хотілось чогось більшого на сцені, а ніж просто бути діджеєм. Записавши пару треків, ми відіграли декілька тестових концертів та виступили на таких фестивалях, як Underhill, Mariupol Fest, Білі Ночі. Ми були дуже здивовані тим, як народ шалено гасився під наш саунд. Вау! Мене це дуже надихнуло на запис нових треків і вже на даний момент є достатньо матеріалу, щоб офіційно запустити проект Otaman, що ми і зробили!».

Офіційна обкладинка релiзу «Страх» від французького Urban Art художника KELU ABSTRACT.

Також Ярослав розповів що трек «Страх» був записаний ще за рік до того, як почалася війна, і ніколи б не подумав, що ця музика і слова стануть актуальними через рік! «Я не думав про війну, коли записував трек у 2021-му. Основне посилання було звільнити свої страхи та комплекси. Через рік, коли почалася війна, я зрозумів, що зараз дуже важливо не втрачати контроль і допомогти людям тримати бойовий дух! Ми вирішили негайно випустити трек та емоційне відео, де показано незламний український народ, могучий та сильний, який підтримує весь світ! Музика не може бути поза політикою».

Послухати трек «Страх» проєкту Otaman можна на всіх музичних платформах