Як вибрати ідеальну каблучку на заручини?



Кожна подія важлива у житті. Але існують такі моменти, які мають першочергове значення. Однією з таких подій є весілля. Але перед одруженням належить зробити ще пропозицію та отримати позитивну відповідь. І краще всього це зробити за правилами, вставши на одне коліно та надягнувши каблучку.



Професійні іміджмейкери рекомендують відповідально підійти до вибору прикраси, адже каблучка на заручини https://zlato.ua/uk/f-na_zaruchyny_dyzain-kiltsya/ може бути зовсім різною: дорогоцінність з одним камінцем (частіше за все використовується діамант чи фіаніт), аксесуар з розсипом самоцвітів навколо основного мінерала, виріб з декількома камінцями (частіше за все їх три або п’ять).

Актуальні тренди

Золота каблучка мами чи бабусі (незважаючи на те, що це сімейна реліквія) не завжди є мрією молодої красуні. Сучасні прикраси вражають своєю бездоганністю та ексклюзивністю, та й виглядають вони модно і оригінально.

Наймоднішими на сьогодні вважаються моделі:

  • Камінець, оточений більш широким та масивним обідком, який вже не так витончено підкреслює сяйво каменя. Такі моделі виглядають масивніше і навіть в деякій мірі брутально.
  • Самоцвіт занурюють в ободок, що приносить тільки комфорт при носінні. Сучасні ювеліри створюють не тільки прекрасні, а й зручні вироби.
  • Камінці більш помітні та великі. Такі вироби не залишаться без уваги і обов’язково западуть в саме серце.
  • З комбінованим дорогоцінним чи напівдорогоцінним камінням. Купити каблучку на заручини можна не тільки з білим діамантом чи фіанітом, а й з кольоровими самоцвітами.

Сучасні моделі – багатошарові та асиметричні. Незвичне огранювання каміння забезпечує зовсім інший зовнішній вигляд навіть самим простим моделям. Однак, при виборі прикраси із золота слід врахувати смак самої обраниці. Якщо дівчина віддає перевагу традиціям, то краще за все подарувати їй класичну каблучку. Тим більше, що в ювелірному гіпермаркеті такі вироби представлені в асортименті.

Після отримання повної інформації та уявлення про каблучку на заручини можна сміливо приступати до її вибору. Стилісти Злато рекомендують визначити бюджет покупки, вибрати дизайн прикраси з урахуванням смаку обраниці, тип сплаву та каміння, переглянути сертифікати на прикрасу.



Якщо існують сумніви чи запитання - завжди можна отримати роз’яснення професійних менеджерів салону. Майстри своєї справи допоможуть вибрати високоякісну, найкращу в світі, просто ідельну каблучку на заручини.

Партнерський матеріал