Новий трек від JULIK – «Зозуля»

Фольклорні мотиви, використання сопілки та цимбалів яскраво передають самобутність українського народу. Саме їх шоумен використав у цій пісні. JULIK взяв ідею з віднайденого ним раніше запису бабусі із Західної України.

«Цю пісню, я створив в нестандартних для мене умовах, вона про перебіг війни, яку росія почала проти України. Важко у такий час всім, і для того, щоб підняти бойовий дух, мужність та єдність нашої нації, я вирішив випустити її зараз. Українці – це народ, який знає за що бореться, а боротьба з добрими намірами захистити себе – завжди має щасливий кінець», – прокоментував артист.

Ключова фраза пісні є у цих рядках: «На березі пташка заспівала – наша, рідна Україна москаля прогнала!». JULIK переконаний, що перемога України є беззаперечним фактом, який настане дуже швидко.

«Зозуля» візуалізована спільними зусиллями BNProduction та Patriot Rental. У кліпі передана нинішня ситуація в Україні, у час коли російський окупант ступив на українську землю. Проте, ЗСУ та український народ мужньо показує на що здатний та дає гідну відсіч ворогам.

Основний посил пісні та кліпу – єдність і цілісність незламного, українського народу. «Зозуля» є піснею перемоги, слави та гордості за Україну.

Кошти отримані від дистриб’юції пісні та кліпу JULIK передасть на потреби ЗСУ та тим, кому ці кошти будуть потрібні найбільше.