Як зараз можна замовити продукти в Києві онлайн через додаток

Сьогодні придбати улюблені свіжі продукти для всієї родини можна навіть не виходячи з дому. Є безліч сервісів кур’єрської доставки, які всього за кілька хвилин принесуть вам весь перелік потрібних продуктів усього 15–20 хвилин. З їхньою допомогою ви зможете приготувати смачний обід або вечерю для своєї родини, а також придбати інші категорії товарів: побутову хімію, предмети гігієни, харчування для домашніх улюбленців тощо.

Ми зібрали найкращі та найнадійніші сервіси, які дають змогу отримати замовлення готової їжі або певних продуктів із доставленням Києвом та областю.

Turbo.ua

Використовуючи сервіс Turbo, ви можете замовити доставку продуктів, очікувати на яку потрібно від 15 хвилин. Кур’єр куплятиме всі товари з вашого списку в так званих «даркосторах» — магазинах, які виконують функцію складу. Тобто не працюють для звичайних покупців.

Даркстори знаходиться по всьому Києву, а отже працівники служби доставлення Турбо зможуть закупитись у найближчих до вас крамницях, щоби доставити все: від фруктів чи десертів до м’яса, побутової хімії чи молочних продуктів усього за кілька хвилин. Вам залишається просто зустріти кур’єра.

Вартість доставлення: 40 грн або безкоштовно у разі замовлення від 250 грн.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 19:00.



Bolt food

Мережа Болт сьогодні запустила також і сервіс доставлення харчових продуктів. Кур’єр може привезти їжу в будь-який куточок столиці. Доставка актуальна як для товарів із київських супермаркетів, так і для ресторанних страв, ліків, подарункових замовлень тощо.

Кур’єр здійснює доставлення всього за 15 хвилин. Ви можете скористатися сайтом або завантажити зручний додаток, у якому вже обрати потрібний магазин та перелік усіх необхідних товарів.

Вартість доставлення: від 40 грн.

Графік роботи: щодня з 9:00 до 18:00.

Сільпо

Одна з найбільших мереж супермаркетів України пропонує також швидку доставку, яка поділяється на три основні категорії:
  1. Планова. Ви можете замовити продукти з доставленням за кілька днів. У такий спосіб пропонується найбільший перелік товарів.
  2. Швидка доставка. Здійснюється впродовж найближчих 40 хвилин. Єдине обмеження: вага не має перевищувати 12 кг. Кількість товарів у списку також обмежується.
  3. Із «Сільпо RESTO». Можливість замовити смачні та поживні страви з доставленням.
Вартість доставлення: планове 50 грн, швидке та із «Сільпо Ресто» — 40 грн.

Графік роботи: щодня з 9:30 до 21:30.

Zakaz.ua

Доставлення продуктів у межах міста Києва. Співпрацює з кількома великими супермаркетами, такими як Ашан, Новус Еко-Маркет тощо.

Обрати потрібний магазин та скласти кошик продуктів ви можете як на сайті компанії, так і завантаживши зручний додаток на мобільний телефон.

Усі ціни на сервісі відповідають магазинним, а, отже, ви можете знайти також і акційні товари зі знижками до 50 %. Кур’єр приїжджає за вказаною адресою впродовж 30–40 хвилин.

Вартість доставлення: від 69 грн.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 22:00.

Glovo

Один із найпопулярніших сервісів доставлення продуктів, який працює в Києві понад 4 роки. Ви можете замовити як товари з найбільших супермаркетів, так і готові страви з закладів громадського харчування, а також ліки, подарунки тощо.

Глово — це міжнародний сервіс, який гарантує швидке доставлення, контролює якість та цілісність усіх позицій за списком.

Вартість доставлення: орієнтовно 40 грн.

Графік роботи: щодня з 09:00 до 18:00.

Як замовити продукти онлайн

Якщо ви хочете замовити продукти з доставкою безпосередньо до ваших дверей, потрібно насамперед обрати сервіс, умови якого вас задовільняють. Звертайте увагу на:
  • швидкість виконання замовлення;
  • вартість доставлення;
  • райони, у яких працює конкретний сервіс;
  • перелік магазинів та товарів.
Далі все просто:
  1. Переходьте на сайт або завантажуйте додаток обраного сервісу.
  2. Обирайте магазин та перелік продуктів. Для цього краще попереднього підготувати список.
  3. Вкажіть свою адресу.
  4. Підтвердіть замовлення.
  5. Очікуйте на кур’єра.
Оплата може здійснюватися безпосередньо в додатку або готівкою чи через термінал під час отримання замовлення.



Онлайн-доставка продуктів: переваги

Чому варто замовити продукти додому онлайн? По-перше, це набагато швидше, ніж збиратися та йти в магазин. Адже вам не доведеться витрачати час на дорогу туди та назад, а також на прогулянку супермаркетом у пошуках потрібних товарів. Серед інших переваг швидкого доставлення продуктів:
  1. Наявність промокодів, які дають можливість зробити замовлення зі знижкою. Також часто сервіси надають вітальні бонуси новим клієнтам.
  2. Різноманітні способи оплати. Це можуть бути як грошовий переказ, так і післяплата готівкою або банківською картою безпосередньо кур’єру.
  3. Зручний пошук продуктів. Особливо це актуально, якщо сервіс має продуманий мобільний додаток. Товари розподілені на категорії, щоби ви могли легко знайти саме те, що потрібно.
  4. Ретельний огляд усіх продуктів. Кур’єри не беруть те, що перше трапилося під руку, а перевіряють усі позиції зі списку на дотримання терміну та умов зберігання, цілісність пакування тощо.
Онлайн-доставка продуктів — це відмінна можливість отримати все необхідне навіть не виходячи з дому. Усього кілька хвилин на сайті чи в додатку — і ви зможете і далі займатися робочими або домашніми справами. У той час як кур’єри будуть везти до вашої оселі все, що вам потрібно.

Партнерський матеріал