Як вибрати ідеальний кулон для неї

Серед розмаїття ювелірних виробів зробити правильний вибір надзвичайно складно. Особливо якщо прикраса підбирається як подарунок жінці. Ні для кого не секрет, що саме аксесуари вважаються безпрограшним варіантом сюрпризу, але і тут не все так просто.
Стилісти Укрзолото рекомендують звернути увагу на підвіски. Розкішний кулон для неї можна вибирати по різним критеріям – зовнішньому вигляду, характеристикам, вартості. Професіонали ж радять враховувати також і анатомічні особливості шиї та зони декольте.

Правила вибору кулона

В ювелірному гіпермаркеті недорого можна купити кулони з сакральним значенням, класичні, фантазійні моделі з камінням та без нього. Однак, при виборі варто враховувати, що підвіс повинен не тільки подобатися, але і гармоніювати з образом. Стилісти радять дамам з короткою шиєю вибирати кулони витягнутої форми, ромби та прямокутники, тоненькі полоски чи плоскі хрестики. Ідеальний варіант – прикраса з ушком середнього розміру та ланцюжок довжиною 40-45 см. Стилісти рекомендують дамам з короткою шиєю відмовитися від круглих моделей з різнокольоровим камінням. Леді з шиєю середньої довжини прекрасно підходять видовжені кулони любих геометричних форм. Вушко виробу може бути будь-яким, а от довжина ланцюжка не повинна перевищувати 50 см. Відмовитись варто від аксесуарів з вушком-невидимкою. Довгошиїм красуням поталанило, адже вони можуть носити будь які моделі прикрас.

Найпопулярнишіми та найбажанишіми підвісками вважаються:
  • Букви чи знаки зодіаку. Це найпростишій вибір, адже їх можна підібрати по персональним даним. Літера може означати ім’я або бути символом якоїсь події. А от знак зодіаку слід вибирати по даті народження.
  • Зірочки, коронки, квіточки та листочки – найкращі аксесуари для молодих дівчат. Вони виглядають ніжно та прекрасно доповнюють образ.
  • Парні прикраси, створені саме для двох закоханих. Такі вироби є символом вірності, взаєморозуміння та кохання. Це можуть бути самі різноманітні аксесуари, але важливо, щоб в їх силу вірили люди.
  • Геометричні форми, які вважаються класичними моделями. Аксесуари знамениті своєю універсальністю, адже однаково широко використовуються в ювелірному гардеробі молодою красунею та зрілою дамою. До того ж вони актуальні в офісі, на відпочинку, вечеринці чи важливому заході.


Різноманіття аксесуарів із золота вражає. І якому б аксесуару не було віддано перевагу стилісти ukrzoloto рекомендують звертатися тільки в спеціалізовані місця – ювелірні салони, які пред’являють сертифікати якості.

Партнерський матеріал