Патріотичний образ для клубної вечірки покроково



Війна затьмарила наше сьогодення, але майбутнє повне світлих надій та мрій, найяскравіша з яких — гучна вечірка на честь перемоги. Якщо ми так бажаємо цього свята, чому б не почати готуватися до нього вже зараз? Ми допоможемо вам створити патріотичний образ, який підкреслить стиль і висловить почуття гордості за Україну.

Яскравий макіяж

На переможній вечірці ваш макіяж має вражати яскравістю та сміливістю. Найпростіше — експериментувати з очима. Заздалегідь оберіть професійні тіні синього та жовтого відтінку, щоб додати на повіки яскраві акценти. Якщо ви обожнюєте стрілки, оберіть найтонший якісний пензель (https://eva.ua/ua/235-240-255/kisti/), змочіть його у воді або фіксаторі для косметики й тінями нанесіть стрілку-візерунок в кольорах прапора.

У клубному образі виграшний вигляд матиме бодіарт. Підводкою для очей можете намалювати візерунок-вишиванку на щоці, колосок із квітами на шиї або вивести тематичну цитату на руці. Також крутою ідеєю будуть малюнки флуорисцентними фарбами. Якщо ви більше віддаєте перевагу класиці, просто нафарбуйте губи червоним відтінком, додайте трішки більше хайлайтера й акцентуйте на іншому елементі образу.


Креативна зачіска

Обрали мейкап? Тепер перейдімо до укладання волосся, а розпочнемо з найвідважніших варіантів. Якщо кольорове волосся — ваша фішка, можете повністю пофарбувати його в синьо-жовті відтінки або додати акценти поблизу шиї та біля обличчя у цих кольорах. Менш екстримальним, але так само яскравим варіантом будуть канекалони або штучне волосся на заколках.

Щоб відтворити в образі національні деталі, можете заплести кіски або колоски та вплести в них атласні стрічки будь-яких кольорів. Якщо у вас густе або кучеряве волосся, можете замінити стрічку на невелику традиційну хустку з квітковим візерунком. Якщо ви вирішили зробити акцент на макіяжі чи одязі, варто зупинитися на простішій зачісці. Матимуть гарний вигляд легенькі хвильки або святкові завитки в поєднанні із заквітчаним віночком. Не прогадаєте також, якщо зберете волосся у високий хвіст і доповните резинку різнобарвними стрічками чи хустинкою.


Патріотичний одяг


Любов до України повинна проявлятися не лише в синьо-жовтих барвах чи принті з тризубом, а й у підтримці своєї держави. Саме тому найкращим варіантом буде одяг від українського бренду, який протягом війни підтримував ЗСУ та надавав волонтерську допомогу.

Звісно, найпростішим варіантом патріотичного образу буде поєднання синього низу та жовтого топа або навпаки. Але ці кольори можна обіграти й цікавіше: обрати сумочку та взуття в цих тонах, доповнити образ Total White кольоровими акцентами чи пошукати річ із жовто-синім принтом.

Якщо стриманість та елегантність — головні риси вашого стилю, оберіть одяг з промовистим символом. Це може бути біла сукня з вишитими люрексом колосками пшениці, піджак зі змістовними висловами українською або футболка із сучасним портретом Шевченка.

Звісно, безпрограшний варіант патріотичного образу — вишита сорочка або сукня. Для клубного варіанту краще обрати модернізований варіант з контрастним візерунком, яскравою тканиною й оригінальним кроєм. Або можна доповнити класичну сорочку яскравими штанями чи мініспідницею.

Найголовніші атрибути

Можна з ніг до голови обгорнутися державним прапором, але ваш образ не буде патріотичним, якщо ви самі не станете патріотом у серці. Наші поради підкажуть, як саме зробити так, щоб вашу любов до України було видно за будь-яких обставин.
  • Говоріть українською. Мова — не причина розбрату, а яскравий маркер, який допомагає військовим розпізнати своїх побратимів і ворогів. 
  • Поповнюйте свій словниковий запас. Мода на українське повернула у вжиток старі Богом забуті словечка наших бабусь, які роблять мову смачнішою, а співрозмовника — цікавішим. Користуйтеся ними під час знайомств на вечірці, щоб одразу знайти свою людину.
  • Будьте обізнаним. Хтось не любив історію в школі, хтось був глибоко аполітичним, але війна змусила всіх дізнатися більше про свою країну, її минуле та сьогодення. Ці знання — невіддільний атрибут патріотичного образу.

Отже, ви готові до вечірки! Тепер запишіть усі ідеї в нотатки на телефоні, рахуйте дні до перемоги та донатьте ЗСУ, щоб вони її прискорили!

Партнерський матеріал