Mr.Sunny & Odeum (UA) – свіжий реліз


Сьогодні, 9-го вересня, на бельгійському лейблі Flash Forward Presents виходить свіжий tech-house реліз від Mr.Sunny та Odeum Freaky Friends.

 

Новий "EP" складається з двох треків Last Warning та Freaky Friends. Особливість останнього наявність семплів з культової української комедії 1961 року "За двома зайцями"

 



Mr.Sunny пояснив, що такий вибір відбувся під враженням від перегляду оригінальної стрічки українською мовою. Первісна україномовна версія фільму майже півстоліття вважалася втраченою. Лише у 2013-му році реставраторам Довженко-Центру вдалося знайти первісну українську фонограму картини в Маріупольському фільмофонді.
 

Спочатку кумедний діалог головних героїв в треці – був лише “діджейським жартом” для лайв-виступів і не планувався на офіційному релізі. Але після оприлюднення скандальних новин щодо реформування та ліквідації Довженко-Центру, діджеї вирішили залишити уривок фільму у треці для привернення суспільної уваги до проблеми збереження  кінематографічного спадку України.
 

Зазначимо, Mr.Sunny та Odeum (UA) беруть активну участь у благодійних заходах, що мають на меті збір коштів для гуманітарних потреб українців та запитів ЗСУ.