4 кращих виробника портативних колонок з Bluetooth


Портативні колонки зручні у використанні, тому популярні. Вимоги до них високі, адже від специфікацій залежить якість звучання. Моделі із сертифікованою «начинкою» звучать голосно та чисто. Вони підходять для прослуховування музики, аудіокниг, лекцій та семінарів, а також перегляду фільмів із гарним звуковим супроводом.

Для підключення до смартфонів, комп'ютерів, телевізорів та інших пристроїв колонки використовують вбудований Bluetooth-модуль. Відсутність дротів та власний акумулятор забезпечують мобільність та широку сферу експлуатації. Нижче представлено добірку брендів, які популярні серед аудіофілів.

JBL

Еталон для користувача з хорошим слухом – портативна Bluetooth колонка JBL. У ній добре все - від модного дизайну до довговічних комплектуючих.

Оскільки компанія JBL є лідером ринку, їй доводиться докладати неабияких зусиль, щоб залишатися на вершині. Використання якісного обладнання, впровадження власних унікальних технологій у розробки, ретельний підхід до тестування готової продукції - постійні принципи виробничої політики.

Переваги бездротових колонок JBL:
  1. Довга робота без заряджання. Високу автономність забезпечують батареї великої ємності.
  2. Потужність. Динаміки видають гучний звук, який чути навіть на значній відстані.
  3. Сумісність із різними операційними системами. Підключати акустику можна до пристроїв на Android, IOS.
  4. Захищеність. Переносні колонки з карабінами та ремінцями захищені від вологи та пилу.
  5. Глибокі баси та чисті високі частоти. Пристрої JBL не спотворюють звук.
Bose

Американський бренд Bose відомий у всьому світі. Аудіотехніку від цього виробника обирають професійні музиканти. Для домашнього використання Bose пропонує великий вибір гаджетів. Серед них — компактні акумуляторні колонки з такими перевагами, як:
  • Тривалий термін служби. Моделі різних цінових категорій залишаються актуальними через кілька років після покупки.
  • Широкий асортимент дизайнерських рішень. Візуальні відмінності колонок розрізняються за кольором, форм-фактором, розміром.
  • Якісні батареї. Довго тримають заряд і заряджаються з нуля у найкоротший термін.
  • Широкий радіус дії. Підключення до джерела звуку можливе на відстані понад 5 метрів.
Sony

За що б не бралася компанія Sony, все виходить на ура. Доказом цього є просунуті телевізори з підтримкою ігрових технологій, культові геймерські приставки, потужні навушники та колонки з бездротовим підключенням. Крутий моно або стереозвук по Bluetooth - не єдина фішка. Серед плюсів також:
  • непохитний баланс ціни та якості,
  • невелика вага,
  • довга робота без підзарядки,
  • компактні габарити,
  • естетичне оформлення з яскравим підсвічуванням,
  • зрозумілі налаштування.
2E

Бюджетний ціновий сегмент захопили колонки від торгової марки 2E. Вони приваблюють поєднанням лаконічного дизайну та непоганих звукових характеристик. Підтримка широкого частотного діапазону робить їх популярними серед шанувальників різної музики. У конструкції колонок 2E передбачені фізичні роз'єми для підключення сторонніх пристроїв. При цьому головним інтерфейсом вважається Bluetooth, який дозволяє приєднуватися до гаджетів дистанційно.

За призначенням колонки 2E ділять на домашні та вуличні. Перші пристосовані до відтворення звуку в приміщеннях, а другі — просто неба.

Доступну за ціною портативну акустику випускає фірма Trust. Потужність у розробок невисока, зате автономність тішить. У середній ціновій категорії вигідно виділяються Bluetooth-колонки LG і Philips. У преміальному сегменті заслуговує на увагу аудіопродукція марки Sonos.

Партнерський матеріал