Ідеї для подарунку до новорічних свят


Наближаються новорічні свята. Настав час обирати подарунки для своїх рідних та друзів. Краще це зробити заздалегідь! Якщо ви не знаєте, що подарувати – не засмучуйтесь. Ми підготували добірку цікавих презентів, щоб допомогти вам із цим завдання. Вони обов’язково потішать людину, яка знайде святковий пакунок під своєю ялинкою або подушкою :)

У списку представлені різні варіанти: від крутих до простих, що підійдуть під бюджет кожного. Щоб не витрачати час на поїздки по магазинам у прохолодну зимову погоду, подарунок можна придбати онлайн із доставкою прямо додому: https://openshop.ua.

Отже, поїхали!

Ноутбук

Це ідеальний подарунок для роботи, навчання та розваг. Ноутбук не займає багато місця та є мобільним, що дозволяє брати його із собою будь-куди: в офіс, університет і навіть у відпустку. Це основні переваги ноутбуку перед звичайним персональним комп’ютером.

Серед різноманіття брендів та моделей можна розгубитися. При виборі варто відштовхуватись від цілей, для реалізації яких буде використовуватися ноутбук. Радимо звертати увагу на процесор, оперативну пам'ять, місткість накопичувача, ємність батареї та розмір екрану.

Програвач вінілових платівок

Крута і стильна річ для справжніх меломанів! Якщо ваша друга половинка не може уявити свого життя без музики, то такий подарунок безсумнівно буде вдалим.

Додайте до презенту ще декілька платівок з альбомами відомих артистів і він або вона буде на сьомому небі від щастя.

Вініловий програвач стане не просто плеєром, а ще й крутим доповненням до інтер’єру вашої оселі.

Смартфон

Чи існує в сучасному світі людина, яка б не хотіла новенький смартфон? Це 100% безпрограшний варіант. Перед покупкою обов’язково дізнайтеся, якій операційній системі надає перевагу ваш друг чи подруга, адже різниця між Android та iOS відчутна. Зробіть це обережно самостійно або попросіть дізнатися когось із спільних друзів, щоб не зіпсувати сюрприз.

Портативна акустика

Погодьтеся, хоч раз у житті ви хотіли увімкнути музику гучніше, але потужності динаміків вашого смартфону не вистачало для реалізації цього задуму. Найкраще у такому випадку допоможе – портативна акустика, до якої можна підключитися зі смартфону через функцію Bluetooth.

Актуальний гаджет для посиденьок з друзями, відпочинку на природі, відтворення музики на фоні під час роботи чи навчання. На ринку представлено безліч моделей: від маленьких до великих. Вибір за вами!

Повербанк

Дуже і дуже корисна річ! Особливо в непростих реаліях сьогодення. Повербанк – надійний друг, який прийде на допомогу під час відсутності електроенергії або у дорозі, коли потрібно підзарядити смартфон, навушники чи смарт-годинник. Він не займає багато місця та з легкістю поміститься навіть в кишені.

Навушники

Без них важко уявити наше життя. Вони є практично в кожного. Навушники допомагають нам насолоджуватися улюбленою музикою, незважаючи на зовнішні фактори та не заважати оточуючим.

Останнім часом великої популярності набули безпровідні навушники. Вони ідеально підходять для повсякденного використання, тому радимо зупинити вибір на цьому типі «вух».

Екшн-камера

Ваш товариш любить екстремальні види спорту або часто подорожує? Подаруйте йому екшн-камеру для фіксації найяскравіших моментів життя. Ви тільки уявіть скільки вподобань та коментарів збиратимуть його круті відео у соціальних мережах!

Партнерський матеріал