Музичний фронт: 20 треків 2022 року від артистів лейблу Ukraine Dancing

Презентуємо до вашої уваги добірку найяскравіших треків 2022 року від артистів лейблу Ukraine Dancing.

Проект Ukraine Dancing стартував, як радіопроект, який щоп’ятниці транслювався на радіостанції KISS FM та встиг перерости у повноцінний український лейбл, резиденти якого займаються виданням і просуванням україномовної денс-музики! Війна кардинально змінила уподобання слухачів, тому піднімати з архівів народні етно-композиції і адаптувати їх під електронне звучання, а також створювати нові патріотичні денс-треки на підтримку ЗСУ – стало трендом в українському медіа-просторі, і така музика, як ніколи актуальна.

Звісно, війна вплинула і на резидентів Ukraine Dancing. У ці нелегкі часи деякі артисти вимушені були покинути свою домівку, тимчасово відклали музику на другорядний план та стали займатися волонтерством, допомагати Збройним силам України, піклуватися про бідних і нужденних. Втім серед нас є ті, хто без музики не уявляв подальшого життя, тому знаходив час і можливості, аби її творити. Дуже часто – в умовах відсутності електроенергії, шукаючи розетку у кафе, ресторанах, коворкінгах. А ще у підвалах, укриттях, під загрозою ракетних обстрілів та ядерної війни, а іноді будучи абсолютно відірваним від цивілізації, без зв’язку та інтернету.

Іноземці не розуміють, які випробування впали на плечі українців і навіть уявити не можуть, як це – просто насолоджуватись життям, бажаючи лише одного – миру та ще й встигати писати музику в умовах війни. Та нам, українцям, це під силу і ми твердо крокуємо у новий 2023 рік, очікуючи перемоги українських Збройних сил у цій жахливій війні. На відміну від ворога – ми прийшли у цей світ не руйнувати все навколо, а творити! Творити український контент і стати для майбутніх поколінь зразком для наслідування. Творити нову українську музику, витісняючи з музичного простору російський контент. Тому пропонуємо оцінити творіння людей, чиї треки виходили на лейблі Ukraine Dancing, або тих, хто має до лейблу безпосереднє відношення. Серед представленного списку, як і ремікси, так і авторські треки. І деякі з них – дуже часто звучать в ротації на KISS FM. Поїхали!

1. Bunroud – Отамани

Наші предки козаки-отамани стали яскравим взірцем боротьби за свободу. І нині їх шлях – не як легенда з підручників історії, а як випробування, якого доведеться пережити й нам.



2. Андрій Хливнюк – Ой у лузі червона калина (KARMV Bootleg)

Впродовж декількох місяців героїчного протистояння українців у війні з російськими окупантами пісня «Ой, у лузі червона калина» завдяки лідеру гурту «Бумбокс» Андрію Хливнюку стала однією з найбільш популярних. А от саундпродюсер Karmv зміг подарувати їй сучасне клубне звучання. 



3. Alex Fleev – Це моя земля

Ще один патріотичний впізнаваний для багатьох трек, відео якого на сторінці KISS FM у Facebook стало найпопулярнішим та отримало понад 2,6 млн переглядів та більше 37 тисяч поширень.



4. Христина Соловій – Втікала (Yaroslav Tretiak Remix)

Гарний внесок в українську музику зробила й Христина Соловій. У грудні 2022 року на лейблі Ukraine Dancing вийшов ремікс на її трек «Втікала», якого написав талановитий саундпродюсер Ярослав Третяк. Ця пісня – декларація свободи особистості, гімн втечі від чужих казок про нав’язане майбутнє. Варто послухати!



5. Alex Caspian feat. Vova Nik – Пес Дюк

Навіть під час війни українці знаходять сили, аби жартувати. Тому інтернет-простір впродовж року іноді був переповнений мемами. Один із кумедних випадків трапився і під час телемарафону «Єдині новини». Тоді українців розсмішила неочікувана гра слів кореспондентки Тетяни Гончарової, яка похвалилася, що взяла собаку з притулку для тварин. Улюбленця вона назвала Дюком, а в ефірі гордо озвучила: «Мій пес Дюк». Резиденти лейблу Ukraine Dancing Vova Nik та Alex Caspian написали про це трек.



6. Hardy Boy – Шкварить


Трішки чорного гумору від бійця Збройних сил України з позивним «Сулім». Історія про те, як окупанти стають добривом на українській землі.



7. Kava Tsikava & Grohotsky – Дихати (Geonozis Remix)

Надзвичайно красива мелодійна пісня в реміксі від талановититого саундпродюсера Geonozis. Єднання з цією композицією відчує кожен українець, який опинився в складній ситуації розлуки з коханою людиною.



8. Geonozis & Shumada & KORCHENOVA – Ukraine (Original Mix)

Реалії сьогодення відображаються болем у серці та піснею на вустах, до якої доклали зусиль аж три артисти.

9. КRUTЬ – Вигадати (Trembeat Remix) 

Ремікс до пісні «Вигадати» від української бандуристки Кrutь. Її псевдо, як і сам трек – усе говорить за себе.

10. Bryangin – Закоханий (Neogame Remix)

Музичний продюсер Neogame розповідає, що присвятив цей ремікс дівчині, у яку закохався. Можливо саме тому робота вийшла настільки чуттєвою, адже написана від душі. До речі, ремікс їй дуже сподобався.



11. Geonozis & GG Gorod & Levsha – Пес Патрон (Original Mix)


Українці показали справжнє диво усій планеті, коли звичайний український пес віддано несе службу в саперних військах, рятує сотні людей і навіть отримує державні нагороди. А в якості нагороди від проекту Ukraine Dancing – ця композиція! 

12. Vedara – Красуні зі сталі (Legal Sound Drugs Remix)

Трек про жінок, що наважились взяти до рук зброю та стати на захист Батьківщини. А таких у Збройних силах України – понад 40 тисяч, що є найбільшим показником у світі!



13. Arturro Mass & Liey – Україно Моя (ALMAZ PROJECT & Alex Fleev Remix)

Композиція про Україну, незламний дух та єдність українського народу в контексті сьогодення. Кожен з нас – Україна і ми нездоланні!



14. YAKTAK – Повістка (Geonozis Bootleg)

Трек «Повістка» від молодого волинського артиста YakTak отримав нове звучання завдяки Geonozis. Ця пісня про війну, яка мобілізувала та згуртувала багатьох. Кулі ворогів скоро закінчаться, але єдність та дух, який вони розпалили в цілої нації – буде палати вічно!



15. СЕРГІЙ ROMAN – Несе Галя Воду (DJ FreeON Remix)

Реінкарнація відомої української пісні в реміксі від FreeON. 


16. Gvozdini x Julia Montblanc – Відпусти

Талановита авторка і співачка Юлія Чайка та музичний продюсер Тарас Гвоздь попрацювали у студії, щоб розповісти слухачам одну з історій кохання. Пісня написана дуже швидко, адже натхнення вистачало обом авторам. Вона легка, денсова і не дивлячись на назву має дуже позитивні вібрації.

17. Geonozis & Shumada – За Твою Славу (Original Mix)

Українські саундпродюсери Geonozis та Shumada перетворили молитву українського націоналіста у топовий клубний трек.

18. Sanchis & Eddie Feel feat. Zelenskyy – Peace Matters

Мужня українська нація зруйнувала усі плани диктатора. В очах усього світу українці стали супергероями. Іноземці в захваті від того, наскільки мужньо ми обороняємо кожен шматочок свої землі та свої сім’ї. 

19. Роман Скорпіон – Україно Моя (Sanchis & Eddie Feel Remix)

Роман Скорпіон присвятив цю пісню усім українцям, що вранці 24 лютого прокинулись від пострілів. А резиденти Ukraine Dancing Sanchis та Eddie Feel написали до неї ремікс. 

20. Geonozis & Shumada – Козак Джонсон

Після повномасштабного вторгнення британець Борис Джонсон, обіймавши посаду прем’єр-міністра Великої Британії зайняв проукраїнську позицію, завдяки чому назавжди залишиться одним з найвизначніших політиків сьогодення. Його внесок у перемогу України неоціненний. 


«Не зважаючи на війну – ми гарно попрацювали у 2022 році на благо країни! Адже займалися тим, що у нас виходить найкраще: створювали музику і через українську пісню увіковічнили пам'ять героїв України! Це і є внеском у нашу перемогу», – говорить керівник лейблу Ukraine Dancing Богдан-Нестор Ліпич.

Лейбл Ukraine Dancing продовжує розвиватись, наповнюючи простір національним медіапродуктом. Та шукає талановитих авторів, музикантів, діджеїв, що пишуть українську денс-музику. Його артисти вже співпрацювали з багатьма виконавцями та гуртами. Зокрема, Артем Пивоваров, MamaRika, NK / Настя Каменських, Христина Соловій, Dzidzio, Kazka, Alekseev, Khayat, Марія Яремчук, ХАС, Роман Скорпіон, Тоня Матвієнко, Андрій Хливнюк, Navka, Ольга Цибульська, Сергій Roman, Bryangin, Cloudless, Флайза, Krutь, Kava Tsikava, Схожа, YakTak та ін.

Свої демо-роботи для лейблу можна відправляти на адресу електронної пошти label@ukrainedancing.com, або ж скориставшись спеціальною формою на сайті.