«Нація» – новий трек від PROBASS ∆ HARDI

З моменту повномасштабного вторгнення пройшов уже понад рік. Більше року ми боремося за право бути українцями, бути нацією зі своєю мовою та культурою. Ми наче бджоли, які захищають свій рідний вулик. Ми даємо відсіч ведмедю, що прийшов у наш дім по наш мед. Наші вороги хотіли зламати та знищити нас, але у них вийшло все навпаки – вони розлютили та об’єднали націю.

«Нація» – новий трек гурту PROBASS ∆ HARDI про кожного з нас та про нашу лють до ворогів.

«Хочемо підтримати цим релізом всіх, хто зараз бореться за Україну, всіх волонтерів і кожен фронт, який робить все для нашої перемоги. Ви надзвичайні люди! Пишаємося тим, що ми є частиною такої нації!», – розповіли хлопці.



З цього релізу починається новий творчий етап гурту. Вокалістом у новій роботі виступив фронтмен колективу Артем Ткаченко (Probass).

Окрім музичної частини, хлопці додали в трек потужний речитатив, доповнивши його гітарами та драм звучанням. До створення роботи був також залучений скрипаль Назар Павлюк, який записав гуцульські мотиви, привезені прямо з Карпат. Вийшла яскрава електронна робота з елементами етно, рок та хіп-хоп музики.

Разом із треком «Нація» вийшов кліп від режисера «Роздам сповна» – Андрія Брунова. Він був відзнятий частково в Карпатах та під час туру гурту університетами України. На концертах студенти першими мали можливість почути нову роботу. Тепер її можеш послухати та оцінити ти!

Слухай трек на музичних платформах та дивись кліп на YouTube.