Який стиль годинника пасуватиме саме вам: поради з вибору


Перш ніж вирушати до крамниці та купувати годинник, або ж обирати хронометр в інтернет-магазині, радимо визначитися зі стилем майбутнього аксесуара. Це особливо важливо, якщо ви використовуєте годинник кожен день й він має відповідати усім вашим потребам на 100%.

Звісно, найкращим вибором будуть преміальні Чоловічі Годинники, що мають якісний, надійний механізм та стильний дизайн. Кожен такий аксесуар має свої переваги та опції, що стануть у пригоді в різних життєвих ситуаціях під час виконання різних завдань.

Допомога у виборі точно не буде зайвою. Ми звернулися до експертів мультибрендового інтернет-магазину ANSWEAR.ua, котрі описали три найпопулярніші різновиди годинників, один з яких точно вам пасуватиме.

Стиль кежуал на повсякдень

Якщо порівняти годинники із різних колекцій, можна дійти висновку, що більшість із них - у стилі кежуал, навіть преміальні люксові моделі. Вони мають шкіряний або каучуковий ремінець та циферблат, що добре читається. Деякі моделі мають кольоровий корпус, тому їх легше підібрати до свого стилю та кольору одягу, що переважає у шафі.

Прикладом повсякденного годинника є Guess, що працюють на кварцовому механізмі, з циферблатом круглої форми та пластиковим ремінцем.

Модель у спортивному стилі для активних чоловіків

Йдеться не лише про оригінальний сучасний дизайн власне аксесуару, але й про наявність додаткових опцій, що допомагатимуть спортсменові під час виконання фізичних вправ. Так, атлети часто відвідують тренування у годиннику, щоб засікти на секундомірі час виконання певних вправ. Користуватись спортивним годинником легше - завести механізм або провернути безель можна під час руху.

Яскравим прикладом спортивних годинників є модель з колекції Armani Exchange, що підходить для активного відпочинку та занурення під воду. Він водонепроникний, має функцію таймера та будильника. Подібні характеристики також мають стильні аксесуари Diesel, фішкою яких є цифровий циферблат без стрілок.

Костюмний годинник у діловому стилі

Годинник дійсно підкреслює статус свого власника та може справити потрібне враження на колег, клієнтів, партнерів під час переговорів. До костюмних відносять класичні моделі зі шкіряним ремінцем та стандартним відображенням часу. Додатковою функцією є вічний календар. Дорожчі моделі мають ще один маленький циферблат-скелетон, через який проглядається робота механізму.

Ідеально з роллю ділового годинника справиться модель Tommy Hilfiger, що має класичний дизайн та шкіряний ремінець. А також елегантні Lacoste у корпусі з нержавіючої сталі. Така модель має функцію хронографа, корисну для визначення часу.

Загалом всі ділові годинники виготовлені з високоякісних матеріалів та мають додаткові опції, корисні у діловому середовищі, а також класичний дизайн, що ніколи не вийде з моди.

Партнерський матеріал