M1 розповів про благодійні активності до Міжнародного дня діджея



Міжнародний день діджея цього року традиційно пройшов із благодійною метою. Саме для таких цілей цей день і був започаткований. Радіостанція KISS FM не залишилася осторонь і запустила триденний благодійний марафон. Паралельно поблизу Львова пройшов триденний благодійний захід DJ’s For Charity. Мета обох подій – збір коштів на допомогу ЗСУ та гуманітарні потреби цивільного населення, яке постраждало від війни.

Про обидві ініціативи у своїй програмі Webcam розповів музичний телеканал M1. Дякуємо за підтримку!

У триденній благодійній акції на KISS FM взяли участь резиденти радіостанції. Вони закликали всіх охочих та небайдужих підтримати свої збори та збори колег. В ефірі та соціальних мережах KISS FM лунали слова подяки та підтримки, а також заклики продовжувати допомагати ЗСУ та цивільному населенню своїми донатами й усіляко наближати День нашої Перемоги. Також у сюжеті розповідається про триденний благодійний івент DJ’s For Charity за участів резидентів KISS FM та інших українських діджеїв.

Дивіться, як це було!

Збори резидентів продовжуються. Ознайомлюйтеся з цілями зборів у публікаціях на сторінці KISS FM в Instagram. Обирайте той, який вам найбільше до вподоби та робіть донат!

Дякуємо всім за підтримку та не забуваємо, що перемога за нами. Слава Україні!