ТОП-3 найпопулярніших національних лотерей України


Лотерея – це швидкий та простий спосіб виграти гроші, який не вимагає великих інвестицій. Зазвичай, білет коштує не більше 20 гривень у той самий час він дає гравцям можливість зірвати джекпот, який в крупних іграх сягає десятків мільйонів гривень.

Які національні лотереї України сьогодні користуються найбільшою популярністю? Ми зібрали 3 найкращих та перевірених ігор і підготували їхній ретельний опис.

Супер Лото

Одна з найбільших лотерей в Україні, яка відома вже протягом кількох десятків років. Працює за класичним числовим принципом і є державною лотереєю. Білет коштує всього 20 грн, при цьому джекпот станом на сьогодні складає понад 14 мільйонів гривень.

До речі, саме Супер Лото кілька років тому запропонувало найбільший джекпот в Україні. Уявіть відчуття переможця, який вгадав виграшну комбінацію та забрав 33 мільйони гривень!

Десятки людей стали мільйонерами, граючи у Супер Лото – компанія пропонує одні з найбільших грошових призів. Щоб претендувати на виграш вам потрібно:
  • Купити білет.
  • Вказати 6 номерів.
  • Дочекатися трансляції, яка відбувається щосереди та щосуботи.
Шість вгаданих чисел дозволяють виграти джекпот, проте навіть менша кількість вгаданих чисел також може бути виграшною. Остаточна сума буде залежати від кількості ставок та призерів.

КЕНО

Популярна українська лотерея, джекпот в якій станом на сьогодні складає 12 мільйонів гривень. Лотерейний білет КЕНО коштує всього 15 грн. Чим більше білетів ви придбаєте, тим більше шансів таки вгадати виграшну комбінацію чисел.

На відміну від Супер Лото, КЕНО пропонує вам самим обирати кількість номерів. Вона варіюється від 2 до 10.

Трансляції та розіграш грошових призів відбуваються щовечора. А отже, у вас ще більше шансів на перемогу в лотерею. Подивитись онлайн трансляцію можна безпосередньо на сайті УНЛ. Якщо ж ви пропустили розіграш онлайн, ознайомитись з результатами можна пізніше: подивитись повтор або в текстовому форматі.

Лото Максима

Остання в нашому списку державна лотерея з меншим розміром виграшу. Станом на сьогодні це більше 900 тис. грн.

Лото Максима також відрізняє низька вартість білетів: усього 15 грн. Розіграш грошових призів відбувається на щоденній основі, ви можете подивитися його безпосередньо на сайті УНЛ або ж на каналі національної лотереї на YouTube.

Лото Максима дозволяє гравцям обирати п'ять номерів для гри, а також кількість послідовних розіграшів, в яких буде брати участь обрана вами комбінація. Щоб збільшити свої шанси на виграш, рекомендуємо вам спробувати системну гру.

Як вибрати лотерею?

Отже, як з усіх перерахованих вище варіантів обрати гру, яка подарує приємні емоції та можливість виграти велику суму грошей? Перш за все звертайте увагу на правила гри – в них зазвичай вказується, скільки чисел ви можете обрати в одному білеті.

Також для багатьох вирішальною є сума джекпоту. Вона формується таким чином: чим більше гравців купують лотерейні білети, тим більше зростає фонд компанії. Наприклад, Супер Лото зазначає, що джекпот – 50% від усіх проданих лотерейних білетів. Тобто, якщо хочете розраховувати на дійсно великі виграші, обирайте крупні лотереї.

З точки зору безпеки та надійності усім перерахованим вище лотереям ви можете довіряти. Вони мають усі необхідні ліцензії, гарантують чесні прозорі правила гри та швидко вручають грошові призи переможцям.

Можете також спробувати пограти в кілька лотерей, аби зробити вибір на користь якоїсь однієї компанії.

Партнерський матеріал