Корейська косметика для обличчя та волосся: що краще обрати


Найкращі корейські бренди з доглядової косметики лідирують в інноваціях, спрямовані на збільшення зволоження і зменшення запалень, та продаються по дуже доступній ціні. Корейська краса йде пліч-о-пліч зі знаннями з догляду за шкірою і волоссям та розширенням прав і можливостей.

Натуральна косметика для обличчя та волосся з Кореї: що краще обрати

Корейські бренди набули величезної популярності завдяки своїм традиційним продуктам. Корейська косметика для обличчя та волосся містять натуральні інгредієнти, які допомагають у регенерації клітин шкіри, зволоженні, очищенні та живленні. При виборі корейської натуральної косметики для обличчя зверніть увагу на такі пункти:

Тип шкіри
  1. Суха шкіра: знадобиться інтенсивне зволоження, перевірте наявність продуктів, що містять олію, гіалуронову кислоту.
  2. Жирна шкіра: уникайте засобів на масляній основі, шукайте такі інгредієнти, як гіалуронова кислота і гліцерин.
  3. Комбінована шкіра: обирайте легкий засіб на основі гелю для загального зволожувального ефекту.
  4. Чутлива шкіра: обирайте гіпоалергенні засоби, без барвників та ароматизаторів. Шукайте алое вера і ромашку - вони допомагають заспокоїти.
  5. Нормальна шкіра: можете вибрати будь-який легкий засіб для зволоження та сяйва шкіри.
Інгредієнти

Вибирайте інгредієнти, які є 100% натуральними і безпечними для шкіри. Деякі з натуральних інгредієнтів: центела азіатська, женьшень, березовий сік, алое вера, муцин равлика, прополіс і зелений чай, які заспокоюють, зволожнюють, захищають і живлять шкіру. Продукт не має містити хімічні компоненти.

Якщо потрібно зробити вибір стосовно корейської косметики для волосся, необхідно пам'ятати про такі моменти:
  • Без сульфатів: навіть найпотужніші корейські засоби не будуть корисні, якщо вони містять агресивні поверхнево-активні речовини, такі як SLS або SLES.
Інгредієнти: переконайтеся, що корейська косметика для волосся має правильні рослинні компоненти. Деякі найпоширеніші з них:
  1. червоний женьшень надає волоссю сили та густоти,
  2. олія камелії допомагає розгладити локони,
  3. центелла азіатська допомагає заспокоїти свербіж і подразнення шкіри голови,
  4. саліцилова кислота або кетоконазол, якщо є лупа або лусочки,
  5. кератин або амінокислоти для пошкодженого волосся.
Очищувальна сила: цей фактор залежить від типу волосся і може варіюватися, наприклад:
  • Якщо жирний тип шкіри голови, обирайте продукт, що забезпечує ретельне очищення волосся.
  • Якщо сухе, кучеряве волосся, найкращий вибір - багатий на натуральні олії та з м'якою формулою.
Популярні бренди корейської косметики: Holika Holika, Lador, Needly

В індустрії корейської косметики існують багато брендів які відомі завдяки своїм інноваційним технологіям, натуральним та традиційним інгридієнтам. Найпопулярніші з них:
  • Holika Holika
Це автентичний корейський бренд, що пропонує ефективні продукти, якими славиться K-beauty. Пропонуючи стильну упаковку, інноваційні формули та доступні ціни, бренд фокусується на підкресленні природної краси і водночас на тому, щоб клієнти отримували задоволення.
  • Lador
Відомий і улюблений у всьому світі корейський бренд з догляду за волоссям. Lador завоював серця споживачів не тільки в Південній Кореї, але і за її межами. Понад 20 країн Європи та Азії знають його як бренд професійної високоякісної продукції для волосся на основі безпечних натуральних компонентів.
  • Needly
Needly - це дуже популярний бренд краси та способу життя, що пропонує найкращі косметичні продукти, розроблені в Кореї. План Needly полягає в тому, щоб інвестувати час і кошти, які інші компанії вклали б у маркетинг, в створення ефективних продуктів. Ось чому ця компанія дуже зацікавлена в тому, щоб робити дійсно красиві продукти.

Партнерський матеріал