На 15-річчі KISS FM 25 листопада зіграють Above & Beyond!

На 15-річчі KISS FM 25 листопада в столичній Stereo Plaza зіграють Above & Beyond!

Щороку найбільша денс-радіостанція Європи KISS FM на честь свого дня народження влаштовує велике святкування з виступами всесвітньо відомих діджеїв. У 2017-му хедлайном стане британський колектив Above & Beyond. Інших артистів буде оголошено згодом.Вечірка відбудеться 25 листопада в київській Stereo Plaza. Організатором виступає компанія VIRUS Music, на рахунку якої проведення визначних денс-івентів в Україні (Sensation, Global Gathering, Armin Only, виступи Tiesto, Hardwell, David Guetta та ін.).

Above & Beyond – це тріо з Британії: Джонатан Грант (Jonathan Grant), Тоні МакГіннесс (Tony McGuinness) і Пааво Сільямякі (Paavo Siljamäki).

Вони є найуспішнішим колективом за всю історію денс-музики. Номінанти Grammy, тричі  володарі звання “Запис року” за версією A State of Trance, двічі (єдині в історії) отримували “Essential Mix of the Year» (BBC Radio One), тричі номінанти Beatport Music Awards, 8 номінацій DJ Awards (Ibiza), 49 номінацій і 2 перемоги в International Dance Music Awards. Вже 13 років поспіль Above&Beyond – в сотні кращих за версією DJ Mag Top 100, середня позиція – 16.

Інші вражаючі факти про Above & Beyond:
• №1 в денс-чарті iTunes з альбомом в 20 країнах
• Аншлаги в Madison Square Garden (Нью Йорк) і The Forum (Лос Анжелес)
• Продаж 12000 квитків за одну годину на шоу в Сіднеї
• Збір 200 000 фунтів стерлінгів на благочинність з аншлагового шоу на Wembley (Лондон)
• Хедлайнери десятків фестивалів від Glastonbury до Creamfields, від Electric Daisy Carnival до Pukkelpop і Lollapalooza

Цього року слоган святкування відображає суть радіостанції: KISS IS DANCE 15.
Вже 15 років KISS FM формує музичний смак слухачів ефіру по всій Україні і далеко за її межами через трансляції онлайн. Знову і знову станція відкриває світ танцювальної музики новим поколінням і повертає в неймовірні спогади тих, хто з KISS FM всі ці роки.
Перші квитки за найнижчими цінами вже поступили у продаж – ексклюзивно на Concert.ua.