Ментор BURN RESIDENCY 2017 Luciano заснував благодійний фонд

 МЕНТОР BURN RESIDENCY 2017 ЗАСНУВАВ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД

Ментор BURN RESIDENCY 2017, п’ятиразовий переможець DJ Awards, голова лейблу Cadenza та один з головних героїв Білого Острову - Luciano багато уваги приділяє благодійній справі. Не так давно він віддав свої клубні гонорари, зароблені на Ібіці місцевим організаціям, що опікуються здоров’ям дитини: лікарні Proyecto Juntos  та центру реабілітації дітей з особливими потребами APNEEF
Luciano прагне власним прикладом підвищити соціальну свідомість оточуючих, та робить все для того, щоб залучити якомога більше світових ді-джеїв до цієї ініціативи.



В інтервью, що проходило під час прес-конференції у тренувальному таборі BURN RESIDENCY 2017, Luciano розповів: “Благодійність - це частина мене. Моє дитинство пройшло у складному середовищі. Тому мене завжди хвилювали соціальні проблеми. Тепер я батько чотирьох дітей і виховання молодшого покоління для мене є важливою справою.
Я завжди казав, що, як тільки я досягну успіху, то спрямую сили на благодійність. І ми це зробили! Створили ONE COIN FOR LIFE   (фонд заснований Luciano, його дружиною Francisca та сестрою Amélie). Це проект, в який віримо. Це спосіб вдосконалити те, чим я займаюсь, допомогти молодому поколінню зробити свій внесок у цей світ. Я завжди намагаюся допомагати і фінансувати з особистих прибутків. Або допомогти іншим збільшити доходи і стати самостійними. Це моя мета та місія.

www.onecoinforlife.org - це платформа яка використовує унікальний статус Індустрії Електронної Музики у світі, її популярність та поширеність у світі.
На сьогодні фонд зосереджений на  допомозі уразливим верствам населення бідних країн, освітніх програмах та захисті екології.



Перші пожертви в фонд надійшли від колег Luciano та друзів його лейблу Cadenza. В майбутньому ONE COIN FOR LIFE сподівається отримати підтримку за рахунок більшої кількості установ та ді-джеїв. У цьому велику роль відіграють фани Cadenza і особисто Luciano: кожен з них бере участь у благодійності просто відвідуючи шоу та вечірки лейблу.