В Амстердамі пройде благодійний футбол за участю ді-джеїв



Відомий музичний журнал Resident Advisor та амстердамський клуб De School влаштовують благодійний турнір по футболу в рамках турніру Amsterdam Dance. На змаганнях очікуються ді-джеї, представники нічних клубів, лейблів, букінг агенств та інші особистості, пов'язані з культурою EDM.

У цьому році в турнірі The RA Cup організатори планують зібрати 10 000 євро, які будуть перераховані компанії Help Refugees, яка разом з благодійними організаціями та добровольцями підтримує біженців. Щоб досягти цього, кількість учасників збільшено в два рази - до 16 команд. У минулому році в турнірі брали участь ді-джей Dixon, визнаний кращим футболістом на ADE 2016, Volte-Face, Monki, Antal, Serge, Jackmaster та інші.

Вартість входу складе всього 5 євро. Окрім матчів, відвідувачів будуть чекати настільний теніс, футбол та виступи ді-джеїв. Для тих, хто не зможе потрапити на подію, організатори обіцяють зробити пряму трансляцію.

Нагадаємо, що Amsterdam Dance Event - щорічний фестиваль і головна європейська конференція представників електронної танцювальної музики, яка проходить в Амстердамі з 1996 року. Під час ADE проводяться денні конференції та майстер-класи, вечірки та фестивалі. Кожного року протягом п'яти днів у всіх куточках Амстердаму проходять більше 300 подій, на яких виступають близько 2000 артистів. Це робить ADE однією з найзначніших музичних подій у світі.