DJ Awards оголосив переможців 2017 року

DJ Awards оголосив переможців 2017 року

У вівторок ввечері в клубі Hï Ibiza відбулася щорічна церемонія нагородження премії «DJ Awards». Цього року премія пройшла в ювілейний 20-й раз, а її номінантами стали десятки ді-джеїв в різних категоріях, включаючи Bass, Big Room House, Techno, Deep House, Domntempo & Eclectic та інших.

Деякі з номінантів в декількох категоріях здалися шанувальникам електронної музики не зовсім доречними, наприклад, такі як Flume, Galantis, Kygo і Marshmello, номіновані в категорії Big Room House. Але врешті-решт, найкращим в цій категорії став Hardwell, як і рік тому. Він також здобув перемогу і в головній номінації - «Кращий міжнародний діджей», обійшовши таких конкурентів, як David Guetta, Deadmau5, Eric Prydz, Martin Garrix, Armin van Buuren, Carl Cox, Sven Vath і інших.

Нещодавно створена нагорода Eco Award, яка відзначає тих, хто просуває проекти з поліпшення стану навколишнього середовища з допомогою електронної музики, визнала кращою компанію Oceanic Global, що займається поліпшенням стану морів та океанів.

Повний список переможців представлений нижче.