Трек Louder Than Words в шоу "Орел и Решка. Перезагрузка"

Трек Louder Than Words в шоу “Орел и Решка. Перезагрузка”.


Трек Louder Than Words feat. Nathan Brumley - Rhythm потрапив до саундтреку популярного тревел-шоу “Орел & Решка. Перезагрузка”. 33-й епізод шоу присвячений столиці клубного життя планети - славетному острову Ibiza! Тому новий випуск стане чи не найбільш музичним і танцювальним за всю історію проекту.

Радимо подивитися на столицю гедоністів - Ібіцу під кутом погляду ведучих шоу Антона Птушкіна та Насті Івлєєвої вже цієї неділі 12.11.17 об 11.00 на телеканалі "Інтер" або на ютьюб-каналі проекту

На вас чекатиме прогулянка культовими клубами, серед яких помпезний Amnesia та найбільший у світі Privilege!

Цікаво, що окрім всесвітніх зірок діджеїнгу в кадр тревел-шоу потрапили й українські діджеї - топлес діджей Milana та зірка вишуканого андеграундного саунду, фанат вініла - Zlata.

Слід додати, що і ведучий проекту Антон має великий досвід роботи як музичний редактор та діджей. Тому він не міг залишитися осторонь та підготував збірку своїх музичних вражень про острів Ібіца.



Антон пише: “На этой неделе выходит выпуск "Перезагрузки" на Ибице, а Ибица - это блюдо, которое нужно подавать к столу с соответствующей музыкой ( в моем случае - с новым миксом). В часовом файле все, что играло в машине, плеере и было подслушано на Ibiza Sonica, а после - стало ассоциироваться с уикендом на острове.