Steve Aoki в інтерв`ю зізнався, що не планував стати ді-джеєм

39-річний всесвітньо відомий ді-джей і продюсер Steve Aoki в недавньому інтерв'ю для журналу GQ зізнався, що ніколи не думав, що його кар'єра буде розвиватися саме в танцювальній музиці.

Він розповів: «Всі ці стадіони, заповнені електронною музикою, не повинні були відбутися зі мною. Я виріс в Маямі, але переїхав до Ньюпорт-Біч, а потім вступив до Каліфорнійського університету в Санта-Барбарі. Я був straight edge (відгалуження хардкор-субкультури), веганським панком і активістом. Я займався дослідженнями в жіночій області та соціологією, грав на гітарі в підвалах до 20 осіб. Я хотів змінити ситуацію. Я зіткнувся зі своєю справедливою часткою забобонів і расизму на шляху, і усунення цих несправедливостей вже давно стало моєю пристрастю. Слухайте, я зрозумів, що це складніше зробити, коли перед тобою стоять 10 000 чоловік у клубі, які просто хочуть веселитися. Але я все ще пам'ятаю про це».

Steve зізнався, що його метою завжди було змінити цей свій на краще. Він все ще знаходить деякий час для досягення цієї цілі. Так, нещодавно він приєднався до нічного клубу OMNIA та інших ді-джеїв, щоб залучити понад 1 мільйон доларів для Фонду потерпілих у Лас-Вегасі. Крім цього, Aoki займається боротьбою з расизмом.