Sonya Kay презентувала дебютний міні-альбом "Слухай Моє Серце"



У новому ЕР зібрано чотири різнопланові композиції, які раніше не звучали.

Дві з них - самостійні пісні: "Дежавю" і "Паралельний світ", а інші це різне аранжування однієї і тієї ж пісні "Слухай Моє Серце".
 
Співачка з саундпродюсерами Ost & Meyer, з якими вона співпрацює вже протягом тривалого часу, зважилися на такий крок, щоб задовольнити максимальну кількість своїх слухачів і шанувальників.
 
"Коли випускаєш сингл завжди є ризики, що сподобається він не всім. В EP "Слухай Моє Серце" представлені чотири різні жанри: Dance-Pop, Synthy Pop, Tropical House і Chillout. Я впевнена, що кожен знайде новинку для свого плейлиста" - каже Sonya Kay.
 
Альбом "Слухай Моє Серце" пронизаний нотками любові. Співачка впевнена, що ця музика допоможе комусь зміцнити відносини, комусь знайти свою половинку, а комусь зізнатися в своїх почуттях. У будь-якому випадку, байдужими до неї ніхто не залишиться.
На його створення артистку надихнув її молодий чоловік, ім'я якого довгий час тримається в секреті. Поки відомо лише, що він живе в іншій країні і закоханим вдається зустрічатися раз на місяць.