Довгоочікувана прем`єра кліпу від MORDAX Bastards, Discopapa та Катерини Денисенко



Резиденти KISS FM, електронний проект MORDAX Bastards, разом з топовим продюсером Discopapa та талановитою виконавицею Катериною Денисенко презентували кліп на нову пісню.

Нова пісня "Не Заплачу" - це вибухова суміш чуттєвої лірики та енергійного ритму, які змушують рухатись ваше тіло в такт цієї пісні, навіть якщо на ваших очах щойно виступили сльози. В цьому творі закладена ціла історія з особистого життя Катерини, що додає йому щирості.

Реліз відбувся на топовому українському лейблі УМІГ та за короткий час після релізу пісня потрапила до ротації більш ніж 15-ти радіо, в тому числі і до самого танцювального радіо KISS FM; а кліп вже потрапив до ротації декількох каналів, включаючи М2.

Знімальний процес першого дня кліпу відбувся у Центрі дитячої та юнацької творчості, а другий день в Serge Studio, при підтримці компанії iQtech.

Режисером кліпу виступив Андрій Браунов, який побачив в пісні життя більшості людей. Боротьба за щастя, розставання, біль, страх, то що формує нас як особистість. Локація, в якій знято більшість кліпу - відображення сходів в житті, які ми проходимо разом з людьми. За деякими з них ми спускаємося, щоб допомогти піднятися вгору, а деякі тягнуть нас в низ і у випадку поразки, не потрібно ні кого звинувачувати, а лише перетворити цей тягар в досвід і рухатися по життю далі.


Music: Oleg Starichenko (MORDAX Bastards), Yuriy Boychenko (Discopapa)
Lyrics: Katerina Denisenko
Vocal: Katerina Denisenko, Vladislav Sulakov
Director, DOP, Producer: Andrew Braunov
Assistant Operator: Dmitriy Oxrimenko, Dmitriy Rogkov
Choreography: Darina Tereschenko, Darina Arefiy
Hair, Make-up: Ilona Semianivska
Style: Grandiozzo, Yuriy Boychenko
Style assistant: Oleg Starichenko
Backstage: Maksim Grivas
Cast: Darina Tereschenko, Darina Arefiy, Julia Bun, Yuriy Boychenko, Oleg Starichenko

 
Повна версія пісні:
iTunes: https://apple.co/2oHq45j
Google Play: http://bit.ly/2FGWHIA
Deezer: http://bit.ly/2GSPJQa
Amazon: http://amzn.to/2F3r0fw
Spotify: http://spoti.fi/2FFVvVI