Інтерв`ю з S.A. Tweeman в LTW Radio


2-го квітня гостем студії KISS FM став генератор андеграудних ритмів та творець найочікуваніших вечірок S.A. Tweeman.
Таланти цього артиста і артменеджера втілюються у сміливих проектах: він створює унікальні формати відпочинку та нові форми клубного простору.
 
Про свіжі проекти S.A. Tweeman розповів у 33-тьому подкасті LTW Radio від Louder Than Words.
Доступні також відео- та аудіоподкасти.

- "По перше, ми не будемо тобі задавати “найочікуваніше” питання: “Як ти докотився до “такого життя”?:) Відповідь дуже легко знайти в мережі та прочитати про перший клубний досвід в “Аль Капоне” та про перебування у легендарному Opium.  Краще одразу перейду до сучасного періоду. Якою діяльністю наповнюєш своє життя сьогодні?"

- "По перше, привіт усім! Хочу наголосити, що в Аль Капоне я був як звичайний гість. За ним був Opium. Це не було пов’язано з моєю поточною професійною діяльністю. Це було натхненням для мого майбутнього шляху. Чим я надихаюсь зараз? Готуюсь до нового сезону L8 Park, працюю над відкриттям винного бару «ПУБЛИКА», та займаюсь вечiрками “Parental Advisory” з Sergen Makaren в клубi Closer."

- "L8 Park - у нас асоціюється з літом. Чим будеш дивувати в сезоні 2018?"
 
- "Нехай це залишиться поки таємницею. Кожне нове ім’я стане сюрпризом! Анонси L8 Park пролунають вже наприкінці цього місяця."
 
- "Днями побачив на твоїй фейсбук-сторінці, що ти виступив в ролі експерта, прогулявся порівняно новими закладами і можеш поділитися враженнями. Куди можна сміливо прямувати?"
 
- "Ці заклади відкрилися десь рік тому, але для мене вони - нові. Наприклад Regenschirm та Mezzanine. Я був приємно здивований, тим що ці місця збирають як молодь так і більш досвiчених відвідувачів. У Regenschirm, в той час перебувала публіка більш молода. Новий денсфло - дуже прикольно виглядає.  Там було комфортно знаходитися. Хлопці які ним займаються - молодці, тому побажаю їм успіхів!
А в Mezzanine я вперше потрапив під час Strichka Festival. Це була дуже прикольна  локація і тому мені хотілося побачити це місце у стані самостійної роботи. І я потрапив на дуже хорошу вечірку East Culture, коли грали Simple Symmetry. Все було дуже добре підготовлено - відмінний звук, світло і головне - приємні люди. А ще, це було перше місце, за багато років, в якому я не зустрів жодного знайомого (сміється). В найкращому розумінні слова."

 
- "Найчастіше в медіа тебе згадують як Fashion DJ.  Який відсоток твого життя займає fashion зараз?"
 
- Fashion DJ-єм мене називали, бо я писав музику для багатьох показів, грав на презентаціях “глянцiв” та на вiдкриттях майже всiх наймоднішіх місць. Зараз з фешіном зв’язки навіть сильніші, бо я з моїм другом створили бренд “Мало Огня” . Цей бренд створений для себе. Ми робимо те, що хочемо носити тут і зараз.

 


- "Чому зараз замість звичного нам ім’я Stas Twee ти використовуєш нікнейм S.A. Tweeman?"
 
- "Це пов’язано з форматом та з музикою. Раніше був Stas Twee, який грав на презентаціях в рамках fashion-формату. Це диско, хаус та жанри супутники. А зараз нікнейм S.A. Tweeman лунає там, де я граю виключно андеграундну музику. Це більш глибокий для розумiння саунд."
 
- "Що до жанрів, я пам’ятаю в одному з інтерв'ю ти вигадав новий жанр - “Елітний Acid”. Що це таке? Чи можна вважати тебе засновником нового напрямку електронної музики?"

 
- (Сміється) "Ця назва народилася випадково. Ми з другом, за келихом міцного, сміялись на тему різних назв. Жартома з’явилися визначення “коктейльне техно” та “елітний acid”. Це було все у режимі - just for fun!
Так само випадково з’явилася назва “Ginger Duet”. Просто на честь улюбленого коктейлю. Це славнозвісний проект з Katro Zauber, який свого часу був локомотивом найвеселіших столичних вечірок."

- "Як давно ви бачилися з Катро? У вас не з’являлося думки про реюніон дуету?"
 
- "З Катериною ми підтримуємо дружні стосунки. Але, на жаль, бачимося вкрай рідко. У неї свої проекти, і наше бачення музики зараз сильно відрізняється. Тому немає необхідності для відновлення дуету. Ми періодично перетинаємось, вона зараз займається баром “Бездельники”, де я не так давно робив свій перший захід. До того ж, вона приходить на мої вечірки - так і спілкуємось."

 


- "А з ким тобі найприємніше ділити місце за пультом?"
 
- "Звичайно з Sergen Makaren! Це мій напарник не тільки за пультом back2back, - ми разом робимо вечірки під назвою “Parental Advisory”. Вони відрізняються тим, що ми завжди обираємо артистів, які грають виключно танцювальну музику. Цього разу дівчина, яка буде хедлайнером пише абсолютно різну музику від електро до idm та ембієнту, хоч це далеко не танцювальна музика, але ми завжди налаштовуємо наших гостей на грув-саунд. Цю дівчину звати Mor Elian, вона родом з Тель-Авіву, переїхала у Лос-Анджелес, потім у Берлін. Ти сам розумієш, що таке - Берлін. Суміш культур та досвіду життя в різних містах світу - точно впливає на її смаки."
 
- "Нещодавно, у медіа пролунала така думка, цитую: “У Берліні говорять про те, що справжній андеграунд переїхав до Києва…” Як ти ставишся до цього переконання?"
 
- "Зараз в Києві проходить величезна кількість незалежних рейвів. Тому це дуже схоже на правду. Щомiсяця є величезна кількість варіантів куди піти. СХЕМА, Rhythm Büro та багато інших організацій створюють правильний рух."