Найцікавіше з фестивалю Coachella

Завершився перший вікенд одного з найвідоміших музичних фестивалів у світі.



Головний американський музичний фестиваль «Coachella» щовесни проходить в місті Індіо, штат Каліфорнія, протягом шести днів, розділених на два вікенди, і збирає сотні тисяч фанів музики з усього світу.
У 2018 році фестиваль проходить в дев'ятнадцятий раз, датами фестивалю стали 13-15 і 20-22 квітня. Цього року відвідувачі вже встигли насолодитися виступами таких зірок першої величини, як Beyonce, The Weeknd, Eminem, SZA, Portugal.The Man, Odesza, а також багатьма іншими артистами.

Ми зібрали для вас найцікавіші та захоплюючі моменти фестивалю!
Безумовно, найфеєричніший виступ на фестивалі належав поп-співачці Beyoncé, яка підготувала сет для своїх фанів. Артистка була заявлена ​​хедлайнером фестивалю ще в минулому році, але через рекомендації лікарів, пов'язаних з вагітністю співачки, їй довелося перенести виступ, а її місце зайняла Lady Gaga. Але в цьому році вона повернулася з новими силами і показала по-справжньому грандіозне шоу, яке багато хто вже встигли визнати кращим музичним перформансом за 2018 рік. Крім геніально зрежисованого шоу співачка здивувала слухачів спеціальними гостями: трек «Deja Vu» вона виконала спільно зі своїм чоловіком Jay-Z, а під час треку «Losing You» на сцену вийшла сестра Beyonce, співачка Solange. Головним сюрпризом став реюніон групи співачки Destiny's Child, разом дівчата виконали хіти «Lose My Breath», «Say My Name» та «Soldier».




Хедлайнером першого дня фестивалю став канадський співак The Weeknd. Артист виконав як усіма улюблені хіти (наприклад, «The Hills» і «Starboy»), так і треки із новенької EP "My Dear Melancholy».



Хіп-хоп-легенда Eminem завершив фестиваль потужним сетом. Цим виступом він показав, що, незважаючи на неоднозначні відгуки про його останній альбом «Revival», він все ще є одним з головних реперів сучасності. Він також порадував публіку спеціальними гостями: під час сету репера на сцену вийшли Kehlani, Skylar Grey, Bebe Rexha, а також легендарні 50 Cent і Dr. Dre. Останній виконав разом з Eminem цілі чотири своїх пісні та кавер на «California Love» 2Pac.



Один з найбільш обговорюваних моментів фестивалю стався під час сету Whethan. Діджей вивів на сцену одинадцятирічного Мейсона Ремсі, героя відомого мема «Walmart Yodel Kid». Приводом для нього стало відео, яке набрало на YouTube два мільйони переглядів, на якому хлопчик в одному з супермаркетів мережі Walmart виконує пісню «Lovesick Blues» кантрі-музиканта Хенка Вільямса з елементами Йодля - тірольського горлового співу.

Молодий, але стрімко набираючий популярності бойзбенд Brockhampton виступив на такому масштабному заході вперше. Сет групи супроводжувався цілим струнним оркестром, а за діджейським пультом стояв легендарний діджей Whethan.