Moby розпродає своє музичне обладнання



Американський артист Moby виставив на продаж понад 100 одиниць обладнання зі своєї студії та турів. Весь прибуток він направить до Комітету лікарів за відповідальну медицину - групу по боротьбі з жорстокістю.
 
Для продажу музичного обладнання, яке музикант використовував протягом своєї кар'єри, як в студії, так і на гастролях, він спеціально створив онлайн-магазин Reverb.com. Серед сотні запропонованих товарів є, наприклад, синтезатор Roland Jupiter-6, що раніше належав Джоелю Белтраму, який Moby називає перлиною колекції. Також продаються Roland Juno-106, Yamaha SY22 Vector, кастомний модульний синтезатор Serge, програвач Technics SL-1200MK2 з рідкісним сліпмат Moby, клавіатура Casio CZ1000 (одна з найперших клавіатур в світі), Roland Space Echo і кілька гітар, на кшталт Ibanez 80-х років, яка протягом багатьох років була головною гітарою музиканта.
 
«Це обладнання, яке я використовував для запису всіх своїх треків, - говорить Moby. - У мене дуже багато обладнання, в тому числі синтезатори, які я почав використовувати в 80-х, і вони мають сентиментальну цінність для мене. Але замість того, щоб тримати на складі, я хочу продати його з благою метою».
 
Прибуток від продажів піде Комітету лікарів за відповідальну медицину, який просуває дієту на основі рослинної їжі та виступають за альтернативу використання тварин в медичних дослідженнях та освіті.